20190925

25.9.

Noustessani tähän keskiviikkoon oli auringonpaiste ja lämmintä 6.3 astetta. Nousu ei ollut aikainen. Aamupalaa ja kahvia. Luin Sananlaskujen kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

M-L kävi kylällä kauppa-asioilla. Emilian oli nähnyt ajavan kovaa vauhtia pyörällään Pajulammenmäkeä ylös. Koulusta oli kelaamassa kotia kohti. Se on hyvää kuntoilua.

Laitoin tulen takkaan.

Kirjoitin kirjaa. nyt sitä on kirjoitettuna nelisen sivua.

Ruokaa ja kahvia.

Kävin sen jälkeen 9.2 km reippaalla kävelylenkillä urheilukentällä. Kiinnitin huomiota jalan oikenemiseen - eli hieman sellaista "kilpakävelytyylinnäköistä" menoa. Hieno aurinkoinen sää.

Koin mielenkiintoisen johdatuksen lenkkireissulla. Noustuani autosta parkkipaikalla, istui siinä muutaman metrin päässä penkillä mies, jonka tapasin urheilukentällä yli viikko sitten. Juttelin silloin hänen kanssaan - myös hengellisistä asioista. Ajattelin, että eipä ollut silloin mukana mitään "kättäpidempää" ojentaa hänelle. Lähinnä ajattelin kirjoittamaani vihkosta: Jumalalla on sinulle asiaa. Jälkeenkinpäin on mielessäni ollut tuo samainen mies - että josko tulisi mahdollisuus hänelle ojentaa po. vihkonen. Olin jo muutamia päiviä sitten laittanut lenkkipusakan taskuun yhden sellaisen vihkosen kun menin pururadalle lenkille. Nyt se oli siellä taskussa kun kohtasin tämän miehen. Sain ojentaa siinä hänelle tuon vihkosen, jonka hän otti vastaan. Ihampa tuppasi hymyilyttämään tuo Jumalan ajoitus.

Lenkin jälkeen ennätin käydä suihkussa kun piti lähteä kouluun - opetuslapseuskouluun One Way-seurakuntaan. Se alkoi klo 18. Päättyi klo 20 jälkeen. Kaksi luentoa. Kahvit välissä. Lopussa lyhyesti ryhmissä keskustelua. Yhteinen loppusiunaus.

Kotona iltapalaa ja kahvia, ynnä maitoa. M-L oli tehnyt kookkaan rullan pellillä uunissa paistetusta kananmunasta, jonka sisällä oli kasviksia ja kananlihaa.

Siunausta!

Ps. "Lapsukaiseni, tämän minä kirjoitan teille, ettette syntiä tekisi; mutta jos joku syntiä tekeekin, niin meillä on puolustaja Isän tykönä, Jeesus Kristus, joka on vanhurskas. Ja hän on meidän syntiemme sovitus; eikä ainoastaan meidän, vaan myös koko maailman syntien" (1. Joh. 2:1-2).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti