20190923

23.9.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut pienelle mukavalle lapsenlapselle - Minjalle - Höytiän kuusikoihin, täältä vaarilta ja mummilta!

8.4 astetta oli lämmintä noustessani myöhään. Marja-Leena oli noussut aiemmin. Pilvistä, mutta kohta koetti aurinkokin esittäytyä.

Aamupalaa ja kahvia. Luin Sananlaskujen kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin urheilukentällä 8 km lenkillä. Aluksi kävelin 1 km. Senjälkeen loppumatka vuorotellen juoksuhissuttelua 600 m ja 400 m kävelyä. 9 astetta läämintä palatessani. Emilia - joka ei huomannut minua - näkyi huristelevan pyörällään kovaa kyytiä urheilukentän ohi koulusta kotiin.

Ruokaa ja kahvia. Sattui vielä niin "mukavasti", että keittoa täynnä oleva lautanen putosi kädestäni ja osui pöydänreunaan. Seurauksena oli se, että lautanen meni moneen osaan ja keitto pöydälle ja lattialle. Elämässä sattuu kaikenlaista - tällaista pientä ja vähän suurempaa.

Illemmalla laitoin takkaan tulen. M-L neuloi.

Seurailin - ja M-L:kin olohuoneen puolella - TV7:n esirukousohjelmaa netin kautta.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Sentähden, jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, minäkin tunnustan Isäni edessä, joka on taivaissa. Mutta joka kieltää minut ihmisten edessä, sen minäkin kiellän Isäni edessä, joka on taivaissa" (Matt. 10:32-33).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti