20170812

11.8.

Tämä päivä olikin lämmin päivä - noustessamme siihen oli auringonpaiste ja 26 astetta auringossa. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/vettä. Luin 1. Johanneksen kirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä erilaisten asioiden puolesta.

Kävin tänäänkin rantteella halkomassa isoja pöllejä kirveen ja lekan kanssa. Nämä pätkät ovat niitä ns. luuppeja, joita metsäkone jättää aika paljon. Niissä on aina yhdessäkin todella paljon puuta poltettavaksi. Työlästähän se on ilman halkaisukonetta, mutta tekeehän se hyvää fyysiselle olemukselle. Kaikessa rauhassa niitä "leivoskelen/taputtelen" poltettavaqan kokoon. T-paidassa oli mukava työjellä kun aurinko paistoi.

Söimme - ja kahvit "peräruuaksi."

Kävin kylällä vakuutusyhtiössä hakemassa todistuksen matkavakuutuksesta - tarkoituksena saada viisumianomus valmiiksi. Viisumikutsu kun on olemassa. Samalla reissulla kävin 5.2 km kävelylenkillä aurinkoisella urheilukentällä. Liekö jälleen johtunut lämpimästä säästä, vai mistä, että oli oikein positiivinen kokemus tämä lenkki tekniikan puolesta. Se toimi aika symmetrisesti. Nämä tällaiset ovat aina hyvin innostavia kokemuksia.

Palattuani lenkiltä loikoilin sohvalla. Kohtapuoleen sitten ryhdistäydyin - tänään kun on ollut sellainen "rento päivä" - ja aloin toteuttaa viisumianomuksen tekoa. "Sattui" niin mukavasti, että Terhi-Marja, Emilia ja heidän naapurintyttö, saapuivat heti kohta meille. Olikin iso apu minulle, kun T-M auttoi. Viisumianomus tuli tehdyksi. Vielähän se kuitenkin pitää käydä anomassa - mutta etenee kuiten, vaikkakin kuin "täi tervassa."

Söimme iltapalaa ja joimme teetä.

Tuli seuratuksi yleisurheilun MM-mittelöitä.

Siunausta!

Ps. "Ja tämä on se sanoma, jonka olemme häneltä kuulleet ja jonka me teille julistamme: että Jumala on valkeus ja ettei hänessä ole mitään pimeyttä. Jos sanomme, että meillä on yhteys hänen kanssaan, mutta vaellamme pimeydessä, niin me valhettelemme emmekä tee totuutta. Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niinkuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme, ja Jeesuksen Kristuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä" (1. Joh. 1:5-7).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti