20170815

15.8.

Sydämelliset nimpparionnittelut mein Marja-Leenalle, tyttärellemme Terhi-Marjalle, sekä Latva-Äijön Marittalle, Pirkkalan Marjolle - M-L:n sisko - Porrassalmen Maritalle, Lampisen Jaanalle - ja kaikille muille nimipäiväänsä viettäville!

Aurinkohan se paistoi noustessani uuteen päivään. 13.6 lämmintä. Aamupalaa ja kahvia. Luin Johanneksen ilmestystä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

11:ksi menin helluntairukoushuoneelle Päivärukoushetkeen. Se oli yläkerrassa, alakerrassa kun on menossa keittiöremontti. 5 rukoilijaa. Paluumatkalla jakelin SAARIJÄRVI RUKOILEE, kristittyjen yhteisen rukousrintaman Rintamaposteja nro 12. Loput vein postiin.

Palailtuani kotiin ja kahvit juotuani menin rantteelle. Alkavat olla nämä loput halottavat sellaisia, ettei niitä saa lohkottua muuten kuin moottorisahalla. Työläämpää, mutta onnistuuhan se niinkin. Mihinkäpä tässä kiire - valmiissa maailmassa -sanotaan. M-L kävi kylällä kauppa-asioilla.

Välillä piti syödä ja juoda kahvia.

Kävin 5.2 km kävelylenkillä aurinkoisella urheilukentällä - tosin muuttui pilviseksi siellä ollessani. Hissuksen menin. Takareidet kireät sunnuntain kilpailun jälkeen vielä. Venyttelin ja kävelin. hain bensaa samalla moottorisahaan.

Tultuani lenkiltä, oli M-L työntelemässä ruohonleikkuukonetta. Vaihdoin vaatteet ja menin rantteelle sahailemaan puita halki. 20 maissa lopettelin.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Mutta te, rakkaani, rakentakaa itseänne pyhimmän uskonne perustukselle, rukoilkaa Pyhässä Hengessä ja pysyttäkää niin itsenne Jumalan rakkaudessa, odottaessanne meidän Herramme Jeesuksen kristuksen laupeutta iankaikkiseksi elämäksi" (Juuda 20-21).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti