20170807

6.8.

Noustessamme sunnuntaihin oli 17.8 lämmintä. Pilvipoutaista. Aurinkokin pian paistoi. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. Luin Hebrealaiskirjettä.

11:ksi menimme M-L:n kanssa Ehtoollisjuhlaan helluntairukoushuoneelle. Tuomas Paananen johteli ja puhui myös hyvin. Sonja Lampinen lauloi kitaran ja flyygelin säestyksellä hyviä lauluja kauniisti. Vierailevana puhujana oli Jouko Rajala. Hän puhui erinomaista ydinasiaa. Vietimme ehtoollista.

Paluumatkalla kokouksesta kävin syömässä kebab-salaatit sillä aikaa kun M-L kävi kaupassa - no, meni minulla vähän pidempään. "Sattui" niin mukavasti, että Paanasen Tuomas toi vierailevan puhujan Jouko Rajalan ja hänen vaimonsa Ullan syömään samaan paikkaan kuin minäkin olin. niimpä sitten istuimme samassa pöydässä. Oli mukava tavata.

Tultuamme kotiin tuli katselluksi yleisurheilun MM-kisoja - lähinnä maratonjuoksuja.

Tuli hieno kuva M-L:n älykkääseen puhelimeen - siinä Milena piti molemmissa käsissään pusseja, joissa oli sisällä keltaisia kanttarelleja. oli tyttö käynyt sienessä.

Kävin urheilukentällä 10 km "lempeällä" lenkillä. Venyttelinkin. N. 15 lämmintä. Ollessani viimeisillä kierroksilla tuli kentälle yksi siellä alunperin tuttavaksi - ja sittemmin ystäväksi - tullut ihminen. Kiersimme hissukseen rataa ja jutustelimme toisiamme rohkaisten.
Palasin lenkiltä 21.45.

Iltapalaa ja teetä.

Katsoin yleisurheilun MM-kilpailuja.

Tänään olen tehnyt valmisteluja huomiseen nuotioiltaan.

Siunausta!

Ps. "Mutta minä sanon teille: jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, myös ihmisen Poika tunnustaa Jumalan enkelien edessä. Mutta joka kieltää minut ihmisten edessä, se kielletään Jumalan enkelien edessä" (Luuk. 12:8-9).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti