20170816

16.8.

Uusi päivä - ei se tv-sarja - koitti kohdallamme tänäänkin. Mikä sekään ei ole niin itsestäänselvyys. Auurinkokin paisteli. Lämmintä auringossa 23.0 astetta. Minäkin paistelin kaksi kananmunaa ja pekonia - niitä sitten muun aamupalan kanssa tuli syödyksi. Kahviakin. Luin Johanneksen ilmestystä - historiaa etukäteen kirjoitettuna, mm. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

Aurinkoisella polttopuuntekopaikalla haloskelin oikein tosi isoja pöllejä - ei puhettakaan, että millään muulla kuin moottorisahalla paloittelin.

15 jälkeen söimme. Kahvia päälle. Ruoka oli hyvvee.

Kävin 6.4 km verran kiertämässä urheilukenttää rauhallisesti. Aurinko paistoi.

19:ksi menin helluntairukoushuoneell seurakunnalliseen raamattukouluun/rukousiltaan. Oittisen Jukka piti opetuksen aiheesta: Kristitty elämän vaikeuksissa. oli erinomainen opetus. M-L seurasi Sateet -tilaisuutta netin kautta Seinäjoelta.

Kotiuduttuani em. illasta tuli syödyksi iltapalaa ja juoduksi teetä. M-L oli leiponut piirakan, jossa oli ainakin mustikoita.

Valitsivat tänään uuden piispan Helsingin hiippakuntaan - miehen, joka reilusti ajaa samaa sukupuolta olevien vihkioikeutta. Mitäpä siihen voisi sanoa? Ainakin sen, että se on vastoin Jumalan Sanaa. Rukoilla voimme - mielenmuutosta niillekin, jotka kääntävät kirjoituksia kieroon suuntaan. "Minkä taakseen jättää sen eestään löytää." Pitäytykäämme Raamatun sanassa - tässä, mutta muissakin asioissa.

Siunausta!

Ps. "Ihmispelko panee paulan, mutta Herraan luottavainen on turvattu" (Sananl. 29:25).  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti