20170825

23.8.

Marja-Leena kävi viemässä Danielin ja Emilian kouluun aamulla. Noustuamme oli lämmintä auringossa 17.4 astetta - 13.5 kun ei aurinko paistanut. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Johanneksen ilmestystä. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Rukoushetken jälkeen menin pihalle, rantteelle, pinoamaan ja halkomaan eilen sahaamiani puita. Jossain vaiheessa vähän tihkutteli vettäkin. 

M-L kävi ensin hakemassa Danielin koulusta ja vähän myöhemmin Danielin. Lettuajkin hän oli paistanut. Kahvin kanssa ne maistuivat - vaikka eihän minun niitä pitäisi maistella, saati syödä enemmänkin. Söimme.

Kävin urheilukentällä 6 km "lievällä" lenkillä. Mukava pilvipoutainen sää. Venyttelin pariin otteeseen.

Kävin helluntairukoushuoneella Rantalan Jussin kanssa monistamassa nuotioiltakutsuja - joka on tämän viikon perjantaina Saarijärven torilla klo 18. Kiitos Jussille! Tulehan mukaan - ja pyydä kavereitakin! Vein ilmoituksia kauppojen ilmoitustauluille. 

Kävin hakemassa M-L:n klo 19:ksi helluntairukoushuoneella olevaan seurakunnallisen raamattukoulun iltaan/rukouskokoukseen. Inkeri Riihinen opetti aiheesta: Sairauden ja kuoleman kohdatessa. Vesa Rautasaari johteli iltaa. Annoin paikallaolleille mahdollisuuden ottaa jaettavakseen nuotioiltakutsuja, joita moni ottikin.

Palattuamme rukoushuoneelta söimme iltapalaa. Laitoin myös vähän tulta takkaan - sen hehkussapa tulikin sitten paistettua pari "pölsaria."

Siunausta!

Ps. "Vihastukaa, mutta älkää syntiä tehkö. Älkää antako auringoan laskea vihanne yli, älkääkä antako perkeleelle sijaa" (Ef. 4:26-27).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti