20170821

21.8.

Marja-Leena käväisi viemässä Danielin ja Emilian kouluun aamulla. Noustuamme myöhemmin söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Aurinkoista. Lämmintä 17.0 astetta auringossa. Luin Johanneksen ilmestystä. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Tänään olen eri yhteyksissä valmistellut perjantain nuotioiltaa, joka on torilla klo 18.

13 kävin hakemassa Danielin koulusta meille.

Syödäkin piti/sai.

Kirjoittelin Saarijärven kylien kutsu 25/21.8.2017. -infon - edellisestä ja tulevasta nuotioillasta. Näin pysymme asiassa "kartalla" ja rukoilemassa työn puolesta - ja jäähän siinä kuvausta tällaisesta toiminnasta arkistoihinkin, jos niin halutaan. Tuskimpa muuten, kuin itselleni. Enää kun ei sillein tehdä esim. vuosikertomuksia seurakunnan toiminnasta työaloittain kuin ennen - taidetaan joitakin asioita tarkemmin.

M-L kävi hakemassa Emilian synttäreiltä, jonne meni koulun jälkeen. Daniel meni samalla kotiin. M-L vei Emilian kylälle "harrastukseen."

Kävin hakemassa - kun M-L tuli kotiin - Deniksen peräkärryn ja ajelin Kalmariin hakemaan rankakuorman "Laurin paikasta". Sää oli mukava. Siellä oli niin jyrkkä heinäinen mäki, että en päässyt peräkärryn kanssa ylös, vaikka neljä kertaa yritin. Lauri oli kuitenkin hallinsa luona hommissa ja kävi vetämässä maasturi/pikkukuormurillaan kärryn ylös. Kantelin rangat kuormaan - minulla kun on siellä karsittuja, mutta kasaamattomia rankoja. Pitäisi ne kasailla vanhan metsätraktoriuran varteen.

Ajelin kuorman kanssa kotiin ja purkailin sen pihaan. Palautin kärryn Deniksen pihaan. Ennen 21 tulin sisään.

Iltapalaa ja teetä.

Lähettelin Saarijärven kylien kutsu 25/21.8.2017. -kylätyöinfoa s-postilla. Joillekin sen annan paperiversiona. Samalla lähetin heille myös nuotioiltajulistetta perjantain nuotioillasta.

Siunausta!

Ps. "Pukeutukaa siis te, jotka olette Jumalan valituita, pyhiä ja rakkaita, sydämelliseen armahtavaisuuteen, ystävällisyyteen, nöyryyteen, sävyisyyteen, pitkämielisyyteen, kärsikää toinen toistanne ja antakaa toisillenne anteeksi, jos kenellä on moitetta toista vastaan. Niinkuin Herrakin on antanut teille anteeksi, niin myös te antakaa. Mutta kaiken tämän lisäksi pukeutukaa rakkauteen mikä on täydellisyyden side. Ja vallitkoon teidän sydämissänne Kristuksen rauha, johon te olette kutsututkin yhdessä ruumiissa, ja olkaa kiitolliset" (Kol. 3:12-15).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti