20170810

9.8.

Yllä olevat numerot kertovat sen, että tänään on rakkaan vaimoni Marja-Leenan syntymäpäivä. Kaikkein rakkaimmat onnitteluni! Olemme jälleen ikämme puolesta samoilla numeroilla.

17.9 astetta oli noustessani uuteen päivään. Pilvipoutaista silloin - aurinko kyllä kuumotteli harmauden takana. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/vettä. Luin 1. ja 2. Pietarinkirjettä. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Joskus meillä on kiire, joskus ei. Jokaisella on aikataulunsa, joskus tiukemmat, joskus ei. Niin kiire meillä ei pitäisi olla, ettemme ennättäisi rukoilla. Niin tiukkaa aikataulua meillä ei saisi olla, ettei siihen sopisi myös aikaa rukoukselle. Oletko ajatellut Jeesuksen elämää - Hänellä oli aikaa rukoukselle. Se taisi olla Hänen elämänsä tärkein asia. Kun otamme kiireemme käsittelyyn, huomaamme, että ei meillä todellisuudessa niin kiire olekaan. Kun tarkastelemme aikataulujamme, huomaamme, että niissä on paljon asioita väärässä järjestyksessä. Olisiko Jeesuksen malli kuitenkin meillekin se parhain? Uskon, että niin olisi. Otetaanko tämä rukousasia tarkasteluun elämässämme?

Kävin vähän rantteella - edes nimeksi - halkomassa lekalla ja kirveellä pöllejä. Aurinko paistoi lämpöisesti. Ollessani sinne menossa hurautti Emilia ensimmäisen koulupäivän jälkeen meille pyörällään. M-L otti ruohonleikkurin esille ja alkoi työnnellä ruohikkoa lyhyemmäksi.

Kävin kylällä ostamassa ruusuja M-L:lle syntymäpäivän johdosta. 

Juotuani kahvia menin urheilukentälle 7 km kävelylle. Aurinkoista ja lämmintä. Varjossa 20.2 astetta.

Söimme hyvät ruuat. Kahvia myös.

Terhi-Marja, Denis ja emilia kävivät onnittelemassa M-L:aa. Joimme kahvit. Terhi-Marja auttoi minua kääntämällä viisumikutsun Suomeksi, että saisin viisumianomuksen tehtyä.

18.30:ksi menin helluntairukoushuoneelle Herran kohtaamisen iltaan. Menomatkalla hain Salmen kyytiin. Timo Ahola johteli kokouksen, joka kuvattiin TV7:aa varten. Suvi Ahonen todisti. Jussi Rautanen johteli ylistykseen. Paavo Järvinen saarnasi ja johteli rukouspalveluun. Paluumatkalla vein Salmen kotiinsa.

Iltapalaa ja teetä.

Katselin yleisurheilun MM-kilpailuja.

Siunausta!

Ps. "Ja Filippus meni Samarian kaupunkiin ja saarnasi heille Kristusta. Ja kansa otti yksimielisesti vaarin siitä, mitä Filippus puhui, kun he kuulivat hänen sanansa ja näkivät ne tunnusteot, jotka hän teki. Sillä monista, joissa oli saastaisia henkiä, ne lähtivät pois huutaen suurella äänellä; ja moni halvattu ja rampa parani. Ja syntyi suuri ilo siinä kaupungissa" (Apost. teot 8:5-8). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti