20170822

22.8.

Tänäkin aamuna Marja-Leena kävi viemässä Emilian ja Danielin kouluun. Nousimme melko myöhään. Auringossa silloin 18.0 astetta. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. 

Laitoin ilmoituksen Sampoon perjantain - 25.8. klo 18 - nuotioillasta, joka on Saarijärven torilla.

Luin Johanneksen ilmestystä. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Menin rantteelle sahailemaan sirkkelillä ja moottorisahalla eilen siihen tuomani rankakuorman.

M-L kävi hakemassa yhden mukavan tytön koulusta meille 13 aikaan - Emilian.

14 aikaan hakivat mummi ja Emilia yhden mukavan pojan koulusta meille - Danielin. Danielilla oli reppu niin painava, että kahdestaan piti kantaa se Emilian kanssa rappujen edustalle. Reppu oli täynnä kiviä. Sellaisia kiviä, joissa opettaja oli sanonut olevan kultaa. Oli niitä kyllä paljon, kun hän ne repusta siihen maahan purki. Sitten pesemään niitä räystästorvesta tulleella vedellä ja paloittelemaan vasaralla ja meisselillä.

Vähän ennätin halkoakin isompia puita ja laittaa pinon alkua, ennenkuin tulin syömään.

Syötyäni lähdin Kalmariin, "Laurin paikkaan", kasailemaan karsimiani rankoja.  Sainkin kaikki karsitut kasoihin.

Palattuani rankametsästä join kahvit ja vaihdoin heti vaatteet - lenkkivaatteet - ja menin urheilukentälle 7 km rauhalliselle lenkille. Mukava sää. Aurinkoistakin.

Lenkin jälkeen iltapalaa ja teetä.

Sellaista(kin)han se vuolijan elämä on tänään ollut. Miten sinulla on mennyt? Oletko ollut tyytyväinen päivääsi? Yhtä ihmistä sain pyytää tänään tulemaan torille nuotioiltaan. Mielenkiintoista nähdä tapaanko hänet siellä. Luulisin, että sinne kyllä kannattaa pyytää ihmisiä tulemaan. Muistaisitko iltaa rukouksin!

Siunausta!

Ps. "Mutta me pyydämme teitä, veljet, antamaan tunnustuksenne niille, jotka tekevät työtä teidän keskuudessanne ja ovat teidän johtajanne Herrassa ja neuvovat teitä, sekä pitämään heitä erinomaisen rakkaina heidän työnsä tähden. Eläkää rauhassa keskenänne" (1. Tess. 5:12-13).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti