20170802

2.8.

Kurkelan Outille täältä meiltäpäin sydämelliset syntymäpäiväonnittelut sinne Ketomellaan, Ounasjoen korkealle törmälle, niihin upeisiin tunturimaisemiin!

7.30. heräsimme Mäntyluodon hirsimökissä. Pilvistä. 15 lämmintä. Pienehköä tuulta. 

Ensitöiksemme kävimme nostamassa verkot pois järvestä. Minä sousin - huopasin - ja Marja-Leena nosti verkot, ynnä samalla siinä irrotteli kalat, joita olivat yksi iso ahven ja yksi pieni lahna. Yksi katiskakin oli vielä järvessä, senkin nostimme pois. Sisällä siinä oli viisi pienehköä ahventa ja yksi särki.

Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/teetä. Luin Hebrealaiskirjettä. Rukoilimme lyhyesti.

Kasailimme tavaramme ja laitoimme paikat lähtökuntoon. Alkoi satamaan vettä. 10.30. maissa lähdimme soutelemaan mantereelle - 30 min..Satoi koko ajan kun soutelimme. Vaan eihän se sade haittaa.

Kävimme tien varressa yhdessä kotikyläni talossa - ollut sydämellä käydä. Juttelimme. Kaksi asukasta. Toinen heistä halusi avata sydämensä Jeesukselle. Rukoilin henkilökohtaisesti hänen puolestaan. Toinen sanoi avanneensa jo sydämensä Jeesukselle ja uskovansa häneen. Rukoilin hänenkin puolestaan henkilökohtaisesti - että saisi asiaan lisää varmuutta ja vahvistusta. Olin iloinen kun menimme käymään.

Jatkoimme sateessa matkaamme. Vastaamme ajeli pyörällä yksi tuttu mies - oli menossa märkänä pyörällä keräämään mansikoita mökiltään. Pysäytin hänen kohdalleen ja juttelimme hetken. Hänkin on kilpakävelijä.

Menimme käymään Heimolla - Marja-Leena kävi hakemassa sieltä kukan, jonka Arja oli hänelle luvannut.

Kotikylältäni ajoimme kirkolle, jossa kävimme syömässä hyvän lounaan Teboilin seisovasta. Siellä tapasin serkkuni - Uutelan Hannun. Jonkinaikaa juttelimme.

Jatkoimme Synsiölle, Pirjolle ja Karille - siskolleni. Aikalailla satoi. Heillä oli kylässä monta vierasta. Kahvipöytään pian kävimme nauttimaan pöydän herkkuja - joita minä en olisi saanut syödä. Sain antaa mukanani olleen viimeisen Jumalalla on sinulle asiaa -vihkosen vieraana olevalle perheelle.

Sittempä "ajjoo hujottelimmekin" kotiin Saarijärvelle. Koko matkan sateli. Kävimme ensimmäiseksi Terhi-Marjalla - veimme Deniksen Kangasniemeltä ostaman imurin. Daniel ja Emilia kirmaisivat luoksemme autolle - ja sithän sitä halattiin.

Saatuamme tavarat sisään - ja osan pesukoneeseen, laitoin takkaan tulen. Tulee vähän lämmintä henkäystä sisään, kun on niin sateista.

19:ksi menin helluntairukoushuoneelle Jesaja62 -rukousiltaan - rukoillaan Israelin puolesta. Sitäkin tehtiin. 11-12 henkeä. Aurinkokin paistoi.

Paluumatkalla kävin kaupassa.

Söimme iltapalaa ja joimme teetä.

Kirjoittelin Saarijärven kylien kutsu -infon - "autenttista" tietoa yksinkertaisessa muodossa edellisestä nuotioillasta, sekä infoa seuraavasta nuotioillasta, joka on ma. 7.8. klo 18.30. Konttimäen koulun pihalla. Tulehan nuotiolle! 

Ilmoittauduin yksiin kisoihin.

Sitä nukutaan seuraava yö taas siinä varsinaisessa yönviettopaikassa.

Siunausta!

Ps. "Rukoilkaa lakkaamatta" (1. Tess. 5:17).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti