20170814

14.8.

Mukava oli heräillä aurinkoiseen maanantaihin. 15.6 silloin auringossa lämmintä. Tuuleskeli.
Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. Luin Jaakobin ja Juudan kirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Valmistelin nuotioiltaa, joka on Saarijärven torilla pe. 25.8. klo 18. Panehan korvantaakse, tai kalenteriin!

Olin taas siellä rantteella nujuamassa niiden pöllien kanssa. Mikäs oli ollessa kun oli niin hieno ilma. Lekan ja kirveen kanssa niitä piti pieniä. Nyt on jäljellä sellaisia puita, joissa em. työkalut eivät riitä - niitä on pienittävä moottorisahalla. Vaan mikäpäs kiire tässä, senkun vain pieniskelen.

Lienee 16 maissa söimme hyvät ruuat - uunissa paistettua lihaa, lanttusuikaleita, parsaa, salaattia. Jälkiruuaksi M-L:n tekemää hyvää piirakkaa - VHH-sellaista.

Menimme M-L:n kanssa Valkeallelammelle, tuonne Pyhä-Häkin taakse. M-L keräili mustikoita ja vähän sieniä. Minä "kietaisin" tulet, paistelin makkaraa ja keittelin kahvia. Kahvin kanssa meillä oli sitä hyvää aikaisemmin mainittua piirakkaa. Ilma oli mitä parhain - eikä paikassakaan valittamista. Vähän erireittiä tulimme pois. Paluumatkalla kävin viemässä postiin SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman Rintamaposteja nro 12.

Vietäni M-L:n kotiin menin urheilukentälle pienelle palauttelulle eilisen 10 km kilpailupuristuksen jälkeen. Kilpailu on aina kilpailu - siinä kuitenkin mennään se koko matka sellaista vauhtia, jota en pidä lenkillä. Tällä iällä tuohon palautumiseen on kiinnitettävä enemmän huomiota kuin nuorempana - mutta silloinkin. Tein vain 3.2 km lenkin. Palasin kotiin 21.45.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Mutta hänelle, joka voi varjella teidät lankeamasta ja asettaa teidät nuhteettomina, riemuitsevina, kirkkautensä eteen, hänelle, ainoalle Jumalalle ja meidän pelastajallemme Herramme jeesuksen Kristuksen kautta, hänelle kunnia, majesteeti, voima ja valta ennen kaikkia aikoja ja nyt ja iankaikkisesti! Amen" (Juuda 24-25).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti