20170831

30.8.

Nousimme vasta 11.30 maissa "lentävässä leppäkertussamme". Uni oli yöllä sellaista kuin voi kuvitella P-paikalla tien vieressä - autoja meni ohi, rekkojakin. Mutta, ei valittamista - unta tuli vedellyksi tarpeeksi. Paikannimi, jossa olimme, on: Ilkkaharjun p-alue. Päivän valjettuahan se oli hieno paikka, sillä edessämme oli iso peltolakea latoineen ja viljoineen. 
Yöllä satoi jossain vaiheessa kovasti. Tuulikin oli puuskaista. Aamulla ei kumpiakaan - jonkin verran tuuli.

Söimme aamupalaa ja joimme kahvia kaikessa rauhassa puoliltapäivin. Luin Psalmien kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä vaunun pöydän ääressä.

Taisipa olla jo yli 14 kun laitoimme "lentävän leppäkertun" auton perään ja suuntasimme kohti Seinäjokea. Daniel soitti ennen lähtöämme - oli polkemassa koulusta kotia kohti. Sanoi, että sataa ja ukkonenkin jyrisee.

Seinäjoella veimme vaunun Helluntaikirkon pihaan ennen 16 ja menimme heti ABC:lle syömään. Sieltä Lidliin katselemaan - kun oli vieressä. Eli, voisi sanoa, että sellaista "rahvastelua" - ei rehvastelua - vai lieneekö tuokin yläkanttiin sanottu, kun meistä on kyse. Jokatapauksessa hyvin sellaisissa tasoisissamme paikoissa kuljeskelemme.

Emmepä kovin pitkään ennättäneet vaunussamme vetelehtimäänkään, kun astelimme jo 19:ksi Sateet -iltaan vieressä olevaan Helluntaikirkkoon. Markku Tuppurainen johteli. Timo Närhi haastatteli yhtä uskoontullutta. Marko Selkomaa saarnasi. Nelihenkinen ryhmä johti ylistykseen ja lauluihin. Tapasimme siellä Frimanin Jarkon. Jonkin aikaa "raatailimme". Hyvä oli olla mukana hyvässä tilaisuudessa. Sen jälkeen joimme kahvit vielä kirkolla. Tapasimme Nuotion Petrin, jonka kanssa jutustelimme.

21 jälkeen lähdimme ajelemaan kotia kohti. Matka - niinkuin koko reissu - meni hyvin. Kiitos siitä Jumalalle! Melko tarkkaan puoliltaöin olimme omassa - vuokra - -kodissamme. Vielä vähän iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Herran on maa ja kaikki, mitä siinä on, maanpiiri ja ne, jotka siinä asuvat" (Ps. 24:1).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti