20170828

28.8.

Harmaata ulkona - sisällä(ni) kirkkaampaa. Johtuu siitä, että Jeesus, joka on maailman valkeus, on laittanut minuunkin "valot päälle". Jeesus sanoi myös meitä tarkoittaen: Te olette maailman valkeus. Olisimmepakin. Halu meillä ainakin tulisi olla siihen - minulla ainaskin on.
12.1 astetta nousun aikaan lämmintä. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia, yms. Luin Psalmien kirjaa. Marja.Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Nuotioiltasuunnitelmat menivät ajankohdan suhteen uusiksi. Otin yhteyttä "tiimiläisiin" ja ehdottelin uutta ajankohtaa.

Sittenpä ei muuta kuin vaari taas vain rantteelle puiden kimppuun. Haloin isoimmat puut, jotka olivat valmiita pätkiä, pätkin vähän moottorisahalla ja sirkkelillä siihen sopivat. Pinosin puut samantien. M-L kävi kylällä kauppa-asioilla.

Varasin liput itselleni ja Veikolle Onnibussiin Helsingin reissua varten

Söimme - ja kahvit päälle.

Kävin kylällä - ensin kaupassa ja sitten 7.2 km lenkillä urheilukentällä. Venyttelinkin. Nyt tuli tehtyä ihan sellainen lenkki, että tuli kunnon hiki. Tosin nopein kilometri, puhtaalla tekniikalla käveltynä, oli vain 7 min. vauhtia. Siis ei nopea vaan sopivan hidas.

20 maissa kävin hakemassa yhteisen asuntovaunumme Deniksen pihasta meidän pihaan.

Kävin saunassa.

Illan mittaan lähetin mm. materiaalia Lehtomäen Tepolle. Hän kutsui minut pitämään seurakuntaansa Vierelläkulkijan peruskurssiopetusta syksyn aikana.

Ei siinä... mittää.

Siunausta!

Ps. "... Hullu sanoo sydämessään: Ei ole Jumalaa ..." (Ps. 14:1).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti