20180213

 
13.2.
 
Sydämelliset nimipäiväonnittelut täältä meiltä päin Vaaralan Sulolle Pelkosenniemen Saunavaaraan! Monenlaisia muistoja liittyy sinnekin suunnalle vuolijan elämän varrelta.
 
Hyvää Laskiaistiistaita kaikille! Oletko laskeutunut, tai laskenut? Laskiaisellahan on vanha kristillinen - kirkollinen - perinne: tarkoittaa laskeutumista paastoon. Laskiaistiistai oli lapsena ollessamme kova mäenlaskupäivä - laskettiin mäkeä ja huudettiin: Pitkiäpellavia!
 
Ihan ihmisen ajoissa nousin sängystä tänäänkin. Pikkasen pakkasella - 1.7 astetta. Harmaata. Söin aamupalaa ja join kahvia. Luin Jeremian kirjaa.
 
Kävin viemässä Danielin ja Emilian kouluun pulkan ja liukurin kanssa - laskiaista sielläkin laskettiin, kenties vähän laskujakin.
 
Työntelin vähiä lumia, joita oli satanut, pois etupihan puolelta. Hain puut ja raapaisin tulen takkaan.
 
Kahvia. Jeremian kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta ja Muromasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.
 
Menin 11:ksi helluntairukoushuoneelle Päivärukoushetkeen - 4 henkeä. Tulin kaupan kautta kotiin
 
13 hain Emilian liukureineen koulusta meille.
 
"Rinttihiihtoja" tuli seuratuksi olympialaisista.
 
Söimme hernekeittoa - niin kuin Laskiaistiistaina kuuluukin. M-L leipoi la(i)skiaispullia - kahvin kanssa maistuivat.
 
Kävin viemässä lähetyksen postiin ja samalla menin hiihtelemään Kusiaismäkeen 21 km. Oli mukava sää ja keli. Mennessä pakkasta 1 aste. Palatessa 0. Hiihdon aikana satoi ensin jotain pientä ja pistävää, joka muuttui lyhyeksi ajaksi vesitihkuksi. Se lisäsi liukkautta. Tänään menin näillä lumilla hiihtelyssä 1400 km paalun ohi - 1413.6 km.
 
Iltapalaa ja teetä.
 
Tänään laitoin vireille seuraavan kyläillan.
 
Siunausta!
 
Ps. "Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon" (Jer. 29:11).
 
Laitan tähän loppuun vielä viimeisimmän Rintamapostin - jospa joku sattuisi tätäkin kautta yhtymään siinä oleviin rukousaiheisiin. Ja tiedä, vaikka liittymään yhteiseen rukousrintamaan? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti