20180209

 
9.2.
 
Sydämellisiä nimipäiväonnitteluja täältä meiltä päin Toikkasen Raijalle. Haapalan Raijalle ja Kaleniuksen Raijalle!
 
Hyvissä ajoin nousin. .2 astetta kylmällä. Harmaata. Keittelin kahvit. Aamupalaa hieman.
 
Kävin viemässä Emilian ja Danielin suksineen kouluun. Minullakin oli sukset mukana. menin koululaiskyydiltä suoraan Kusiaismäkeen. Hiihtelin perinteistä 21 km. Tänään pääsin "Haltin huipulle" - sehän on Suomen puolella tuo tunturi korkeimmillaan 1323.6 m. Minulla tuli tänään täyteen näillä lumilla 1330.6 km! No, varmaan huomasit mikä virhe tähän humoristiseen ajatelmaan sisältyy? Huh, huh, taitaa olla vuolijalla vitsit vähissä.
 
Hiihtokeskuksessa oli tänään Tarvaalan ja Linnan koululaisia hiihtelemässä - ja mitä kaikkea heillä siellä olikaan. Käsitin, että oli Pullistuksen, koulujen ja jonkin valtakunnallisen liikuntajärjestön hanke. Mukavaltahan se näytti nähdä lapsia liikkumassa. Kumpa se lisääntyisikin. Emilia ja Danielkin siellä mukana menossa olivat suksineen.
 
Palattuani hiihtolenkiltä laitoin tulen takkaan. Join kahvia ja otin sen kanssa vähän suupalaa.
 
M-L luki kohdat hartauskirjasta ja Muromasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.
 
Marja-Leena valmistautui illan tarjoiluja varten
 
13 hain Emilian koulusta suksineen meille.
 
Syödäkin piti - ja keittää kahvia lisää.
 
Terhi-Marja kävi töistä tullessaan hakemassa Emilian meiltä.
 
15.30. lähdimme M-L:n kanssa liikenteeseen tarjottavat mukanamme. M-L kävi mennessä kaupassa. Minä kävin hakemassa Salmen. Ajelimme Pylkönmäelle "On Yksi Nimi ylitse muiden..." KYLÄILTAAN. Tuolien ja tarjoilujen laittoa. Hokkasen Anne oli meitä Yrittävän talolla vastaanottamassa - siellä tilaisuus pidettiin. Lehtomäen Matti toi äänentoiston. Puhtaat purjeet -lauluryhmäkin saapui hyvissä ajoin.
 
Ilta alkoi klo 18. Johtelin sen. Yhteislauluihin meitä johdattelivat Kärkkäisen Usko esilaulajana, sekä Pollarin Tarja esilaulajana ja "kirjanpitäjänä" harmonikalla säestävälle Kaleniuksen Raijalle. Alkuun lauloimmekin yhteislaulun. Lehtomäen Matti johdatti iltaa alkuun Sanalla ja rukouksella. Kinnusen Matti käytti henkilökohtaisen puheenvuoron. Puhtaat purjeet -lauluryhmä lauloi. Kaleniuksen Raija soitti kappaleen harmonikalla. Pollarin Tarja käytti todistuspuheenvuoron ja luki kirjoittamansa runon. Lauloimme yhteislaulun. Laitisen ´Martti todisti. Lauluryhmä lauloi. Puhuin ja johdin loppurukoukseen. Puhtaat purjeet lauloi. Yhteislaulu. Päätteeksi joimme M-L:n tarjoamat hyvät kahvit. Paikalla oli yhteensä 21 henkeä. Kutsuja oli jaettu 275 kpl. Sampossakin oli ilmoitus. Kiitos Jumalalle ja jokaiselle vastuunkantajalle illasta!
 
Vietyämme Salmen kotiin tulimme kaupan kautta kotiin.
 
Kahvia ja iltapalaa.
 
Siunausta!
 
Ps. "En enää elä minä, vaan kristus elää minussa" (Gal. 2:20). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti