20180217

 
17.2.
 
"Sattuu" olemaan niin ihmeellisesti, että tänään täyttää 92 v kaksi Jumalan miestä Lapissa- toinen Länsi- ja toinen Itä-Laissa - Ilmari Kurki, Muonion Kihlangissa ja Sulo Vaarala Pelkosennniemen Saunavaarassa. Sydämelliset onnittelut! Jumala siunatkoon teitä! Paljon on yhteisiä muistoja meilläkin - yhteisestä työstä Jumalan elopellolla ja muutenkin!
 
Nousiskelin hyvissä ajoin sängystä. 9.5 astetta pakkasta. Harmaata. Aamupalaa ja kahvia. luin Jeremian kirjaa. Laitoin takkaan tulen.
 
Vein marja-Leenan 10:ksi seurakuntatalolle Naistenpäivään. ´
 
Seurasin olympialaisia - oli sellaisia lajeja jotka kiinnostivat. Lämmittelin purkkiherbekeittoa ja join juustokahveja.  Aurinkokin kuvasteli harmauden takaa puunrunkoihin.
 
15:n maissa kävin hakemassa M-L:naa Naistenpäiviltä - oli kävellyt jo vastaan.
 
Tultuamme kotiin lähdimme heti hiihtelemään yhdessä tuonne Tarvaalan ladulle 10 km - 2 x 5 km lenkin. Pakkasta 7-8 astetta.
 
Selviydyttyämme - mikä ei ollenkaan ollut vaikeaa - kotiin, alkoi M-L tehdä pizzaa. Laitoin saunan lämmite. Pian jo istuimme löylyissä. Sen jälkeen pizza ja tee maistuivat.
 
Oli ilmestynyt Saarijärven Helluntaiseurakunnan kohdalle Uskotv:hen viime sunnuntaina pitämäni puhe.
 
Kuuntelin Patmos-radiosta Petri Mäkilä haastattelua - siirtyy kesällä Aikamedian palvelukseen "helluntailehtien päälliköksi". Tuo nimi on minun keksimäni. Mm Ristin Voitto -lehden päätoimittajaksi.
 
Huomenna sitten taas mennään rukoushuoneisiin, kirkkoihin, temppeleihin, ym. hyviin hengellisiin kokoontumispaikkoihin kokouksiin, Sunnuntaijuhliin ja Jumalanpalveluksiin. Onhan taasen Sunnuntai ja haalarit jo naulaan jäädä sai, muttei ole herätyskello hiljaa vain - Lasse Mårtensonia mukaillen. Onhan sitä Saarijärvelläkin tuota tarjontaa - ja lisää vaan mahdollisuuksia pukkaa...
 
Siunausta!
 
Ps. "Jeesus kulki sitten kaikissa kaupungeissa ja kylissä. Hän opetti synagoogissa, julisti ilosanomaa taivasten valtakunnasta ja paransi kaikki ihmisten taudit ja vaivat" (Matt. 9:35).
 
Mitäs, jos mekin olisimme Hänen seuraajiansa noissa asioissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti