20180202

 
2.2.
 
10.4 pakkasella noustessani aika aikaseen. Harmaata. Luntahan se oli sadellut. Aamupalaa ja kahvia. Luin Jeremian kirjaa.
 
Mättelin lumia etupihan puolella. Marja-Leena nousi laittamaan pieniä tuliaisia mukaani pieneen reissuun.
 
Kävelin 9:ksi Denikselle ja lähdimme ajelemaan lumisateessa kohti Tamperetta - Terolle ja Marille. Minä lähdin Denikselle "repsikaksi" - ja erityisesti siksi, että pääsi käymään Terolla. Auton perässä oli peräkärry, jossa puukuorma. Olin sanonut Terolle, että yksi verkkokehikko täynnä puita on hänelle. Siitä Denis oli tehnyt kärryyn kuorman.
 
Tero ja Mari olivat kotosalla. Purimme kuorman autotalliin, joka toimii varastona. Purkuhomman jälkeen söimme ja joimme kahvit.
 
Paluumatkalla kävimme juopasemassa kahvit Keuruun ABC:llä - sen kanssa 1 euron juustohampurilaiset.
 
Kotona oli M-L leipomassa pita-leipiä sunnuntain tarjoiluihin seurakunnassa - teki sitä hommaa myöhään.
 
Menin 19 huippeilla Kusiaismäkeen hiihtelemään 15.4 km.
 
Palattuani lenkiltä söin pita-leivän kahvin kanssa.
 
Siunausta!
 
Ps. "Mutta olkaa sanan tekijöitä, eikä vain sen kuulijoita, pettäen itsenne. Sillä jos joku on sanan kuulija eikä sen tekijä, niin hän on miehen kaltainen, joka katselee kuvastimesta luonnollisia kasvojaan; hän katselee itseään, lähtee pois ja unhottaa heti, millainen hän oli. Mutta joka katsoo täydelliseen lakiin, vapauden lakiin, ja pysyy siinä, eikä ole muistamaton kuulija, vaan todellinen tekijä, hän on oleva autuas tekemisessään" (Jaak. 1:22-25).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti