20180225

 
25.2.
 
Sydämelliset nimipäiväonnittelut täältä meiltäpäin Rautasen Tuijalle ja Parviaisen Tuijalle!
 
Sunnuntaita elellään. Noustessa pakkasta 8.4 astetta. Vähän harmaata. Valoisaa on kuitenkin aina vaan aikaisemmin. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Jeremian kirjaa. Tuli seuratuksi - ei alusta asti - naisten 30 km hiihtoa olympialaisista. Hoppeeta tuli - Krista Pärmäkoskelle.
 
10 jälkeen menimme rukoushetkeen helluntairukoushuoneelle. haimme Salmen mukaan.
 
11 alkoi tilaisuus yläkerrassa. Jouko Reenilä johteli. Hän ja Jussi Rautanen musiikissa. Mika Turunen saarnasi. Tärkeää asiaa ajallemme. Kokouksen loputtua oli kahvitarjoilu vankilatyön hyväksi alakerrassa.
 
Palattuamme tilaisuudesta kotiin seurasimme olympialaisten päätöstä. Siinä jaettiin myös miesten 50 km ja naisten 30 km palkinnot. maamme laulu soi.
 
Syödyksikin tuli - ja kahvisteltuakin.
 
Laitettuani takkaan tulen lähdin One Way-mission tilaisuuteen. Lehtomäen Teemu johteli - pyysi minutkin eteen rukoilemaan alussa. Teemu puhui. Saarna tuli Helsingistä. Sitä katseltiin ja kuunneltiin skriiniltä. En jäänyt kahville, kun olin aikonut mennä itseäni "raikastelemaan" Kusiaismäkeen.
 
Niinpä menin heti kotiin tultuani hiihtelemään. Marja-Leena oli tullut kävelylenkiltään, jonne lähti kun lähdin kokoukseen. Hiihtelin 21 km. Mukava sää ja luistava latu. Perinteisen suksilla hiihtelin. Pakkasta mennessä ja tullessa 8 astetta. Taivaalla oli jo varhain kirkas, yli puolikkaaksi kasvanut kuu, joka meni lopulta pilviverhon taa. Tänään "livahti" 1600 km rikki näiden lumien hiihtelyssä - 1609.8 km. Eli siirryin "uskonpuhdistuksen vuosisadalta" (1500) "1600-luvulle."
 
Lenkin jälkeen iltapalaa - pitaleipä hyvillä täytteillä - ja teetä.
 
"Tee kaikki, mitä teet, siksi että Jeesus seuraa sinua, älä sen tähden, että päätyisit "100 parasta seurakuntaa" -listalle tai että sinua kadehdittaisiin seuraavassa pastoritapaamisessa. Sellaisella ei ole merkitystä. Ole luova, koska uskot, että ihmiset ovat tärkeitä, ja koska haluat tuottaa iloa Jeesukselle" (Tim Stevens).
 
Siunausta!
 
Ps. "Martta, Martta, sinä huolehdit ja hätäilet niin monista asioista. Vain yksi on tarpeen. Maria on valinnut hyvän osan, eikä sitä oteta häneltä pois" (Luuk. 10:41-42).
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti