20180216

 
15.2.
 
0.7 astetta miinuksella noustessani hyvissä ajoin uuteen päivään. Taivas oli harmaa. Luin Jeremian kirjaa. Kävin viemässä Danielin ja Emilian kouluun laskettelusuksineen ja -kenkineen. Samalla reissulla ajelin tK:een verikokeisiin - miehen "imelyyttä" taas mitattiin. Oli paljon väkeä - vasta 10 jälkeen selvisin kotiin.
 
Aamupalaa ja kahvia. Marja-Leena luki kohdat hartauskirjasta ja Muromasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.
 
11.45 hain Emilian ja Danielin laskettelusuksineen ja -monoineen Paavonrinteeltä - olivat siellä koulun kanssa laskettelemassa. Tulimme meille. Kovasti olivat tykänneet päivästä.
 
Söimme yhdessä M-L:n tekemät hyvät ruuat
 
Kävin hiihtelemässä Kusiaismäessä 21 km - 1 aste miinuksella. Mukava sää. Hyvä latu - perinteistä kun kahluttelin.
 
Laitoin takkaan tulen.
 
Palailtuani hiihtelemästä M-L oli neulomassa - lähti kylälle kauppaan.
 
Olin kotiparturissa.
 
Denis, Terhi-Marja ja Emilia kävivät - toivat auton huomiseksi pihaan. Denis samalla vaihtoi lampun autoomme - häneltä kun se(kin) käy kätevästi.
 
Kävin saunanlöylyissä.
 
Iltapalaa ja teetä.
 
Siunausta!
 
Ps. "Jumalan armahtavaan laupeuteen vedoten kehotan teitä, veljet: Antakaa koko elämänne pyhäksi ja eläväksi, Jumalalle mieluisaksi uhriksi. Näin te palvelette Jumalaa järjellisellä tavalla. Älkää mukautuko tämän maailman menoon, vaan muuttukaa, uudistukaa mieleltänne, niin että osaatte arvioida, mikä on Jumalan tahto, mikä on hyvää, hänen mielensä mukaista ja täydellistä" (Room. 12:1-2).
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti