20180208

 
8.2.
 
Hyvissä ajoin ylös. Pakkasta 11.6. Harmaata. Join kahvia ja sen kanssa vähän suuhunpantavaa.
 
Kävin viemässä Emilian ja Danielin kouluun - tuossa kilometrin päässä asuvat. palattuani puhdistelin vähän lumia vuokratalomme edustalta. Kantelin puut ja laitoin takkaan tulen. Laitoin linnuille siemeniä.
 
Ilmoittelin SM-halleihin kyydissäni lähteville lähtöaikoja.
 
Kahvia ja lisää aamupalaa
 
Luin Jeremian kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta ja Muroman Aamun ensimmäisestä. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.
 
Valmistauduin sunnuntain puhumiseen. M-L leipoi tänään sämpylöitä.
 
13 hain Emilian koulusta meille. Söimme M-L:n paistamia lettuja - minä kahvin kanssa.
 
Velj´mies heimo soitteli tekopalkisilta.
 
Terhi-Marja kävi Danielin kanssa hakemassa Emilian meiltä. Siinä kahvia juotiin ja lettuja syötiin.
 
Kävin hiihtelemässä - perinteisen suksilla - Kusiaismäessä 21 km. Oli kyllä mukava sää - 3-4 pakkasta mennessäni, 4 palatessani. Kelikin oli hyvä. Tänään liu´uin 1300 km yli näillä lumilla - 1309.6 km. Tänäänkin oli parta jäässä, vaikka ei ollut sen enempää pakkasella. Muutamina edellisinä päivinä on parrasta roikkuneet isot jääpuraat, joitka on lämpimällä vedellä pestävä irti kotona. Yhtenä iltana M-L otti kuvankin minusta parta jäässä.
 
Palattuani hiihtolenkiltä join kupillisen kahvia.
 
Valmistauduin jonkin verran sunnuntain puhumiseen.
 
Söin illallista aika myöhään - uunissa paistettua lohta ja lanttusuikaleita - ne myös uunissa paistettuja, sekä salaattia. Join teetä. M-L meni aikaisin nukkumaan.
 
Siunausta!
 
Ps. "Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta voimastasi ja kaikesta mielestäsi, ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi" (Luuk. 10:27).
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti