20180214

 
14.2.
 
Hyvää Ystävänpäivää sinulle!
 
Tänäänkään en aikaillut tuon ylösnousun kanssa. 0.0 astetta silloin. Harmaata. Keittelin kahvit ja juoskentelin paahtoleivän kanssa. Luin Jeremian kirjaa.
 
Kävin viemässä Emilian ja Danielin kouluun.
 
Palattuani tyhjensin tuhkat takasta. Laitoin tulen takkaan.
 
Toista aamupalaa ja kahvia. Marja-Leena luki kohdat hartauskirjasta ja Muromasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.
 
Kävin hakemassa Danielin koulusta meille.
 
Ruokaa, kahvia.
 
Kävin hiihtelemässä - vähän "hapittumassa" - Kusiaismäessä 21 km. Kun menin, satoi lunta. Lämpötila 1 aste plussalla. Kohta helähti aurinko paistamaan joksikin aikaa. Hanget hohtivat kirkkaina kuin keväällä. Pian kuitenkin pilvisyys palasi taivaalle. Mukava sää olla ulkosalla.
 
M-L siivoili tänään - ja leipoi ruisleipää, jonka tuoksut tulvivat nenään kun tulin hiihtämästä.
 
Kahvin jälkeen luin vähän kirjaa ja loikoilin.
 
19:ksi menin helluntairukoushuoneelle, alakertaan, Avoimen taivaan alla -rukousiltaan. Kahvia. Alustusta. Keskustelua ryhmissä. Vähän rukousta yhdessä, jonka jälkeen enemmän rukousta ryhmissä henkilökohtaisten asioiden puolesta. miehet ja naiset omina ryhminään. 18 henkeä.
 
Kotona iltapalaa ja teetä.
 
Siunausta!
 
Ps. "Minä vuodatan henkeni kaikkiin ihmisiin. Ja niin teidän poikanne ja tyttärenne profetoivat, nuorukaisenne näkevät näkyjä, vanhuksenne ennusunia. Myös orjiin ja orjattariin minä vuodatan henkeni noina päivinä" (Joel 3:1-2). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti