20180204

 
4.2.
 
Sunnuntai. Kun minä nousin, niin oli Marja-Leena jo "tolpillaan" päivän tarjoiluja ajatellen. 16.5 astetta silloin kun nousin. Puoliselkeä taivas. Aamupalaa ja kahvia. Luin Jeremian kirjaa.
 
Terhi-Marja kävi hakemassa äitsynsä - menivät valmistelemaan päivän tarjoiluja rukoushuoneelle.
 
Minullakin oli tarkoitus mennä klo 10 rukoushetkeen, mutta en mennytkään - masina ei lähtenyt käyntiin. Eilen illalla kun olin hiihtämässä, oli ovi jäänyt puolilukkoon ja valo paloi sisällä. Nipinnapin lähti silloin käyntiin. Nyt ei. Denis kävi hakemassa minut Emilian ja Danielin kanssa kokoukseen. Samalla toi laturin, että sai akun virtaantumaan.
 
Klo 11 alkoi Ehtoollisjuhla, jonka johteli Lampisen Janne. Kuoro lauloi. Mika Turunen saarnasi. Vietimme ehtoollista. Yläkerrassa olevan aikuisten tilaisuuden aikana oli alakerrassa Lapsikirkko - ensimmäinen sellainen. Se on kokous lapsille - ei pyhäkoulu. Musiikkiin oli Sven kutsunut Kuusjärven Timon. Mukana olivat myös Pia ja pienet tytöt, Milena ja Minja. Kokousten jälkeen oli kahvitarjoilu lähetystyön hyväksi. Kahvin kanssa oli pitaleipiä hyvien täytteiden kanssa, sekä Runegergin torttua ja viinereitä. Ihan olivat hyvät tarjottavat Marja-Leena ja Terhi-Marja laittaneet.
 
Kokouksen alussa skriinillä näytettävien ilmoitusten joukossa oli myös syntymäpäiväkutsu. Jos onnistuu niin laitan sen myös tämän jutun loppuun. Tervetuloa mukaan! Olisihan se mukava tavata niissä merkeissä.
 
Tulin kokouksesta kotiin Deniksen ja Danielin kyydissä. Emilia jäi vielä mummin ja äitsyn kanssa rukoushuoneelle - tekivät tarjoilujen jälkeisiä asioita.
 
Kotiuduttuani laitoin tulen takkaan.
 
Kävin luistelusuksilla hiihtelemässä 21 km Kusiaismäessä. Pakkasta 12 astetta mennessä, 8.2 palatessa. Natiseva pakkaskeli. Eiliten minulla rikkoutui 1200 km rajapyykki näiden lumien hiihtelyissä - 1211.6 km.
 
Palattuani hiihtolenkiltä oli M-L:kin jo kotiutunut rukoushuoneelta.
 
Iltapalaa ja teetä - vähän aamullista kahviakin mikrossa lämmitettynä.
 
Siunausta!
 
Ps. "Kuninkaan sydän on Herran kädessä kuin vesiojat: hän taivuttaa sen, kunne tahtoo" (Sananl. 21:1).
 
 
 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti