20180701

1.7.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut vielä tässäkin Aaro Teronpojalle nimipäivän johdosta!

Niin tulimme heinäkuuhun - ja tuntuu kuin kesää olisi ollut jo vaikka kuinka pitkään, kun se on ollut niin lämmintä tuo alkupuoli pitkään. 11.9 oli lämmintä noustessamme, kun hyvissä ajoin sängyn jätimme. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta.

Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Aamoksen kirjaa.

Kannoimme M-L:n tarjoilua varten kasaamat tavarat autoon ja haimme Terhi-Marjan ja Emilian kyytiin. T-M:lläkin tarjoilutavaroita mukanaan. vein heidät helluntairukoushuoneell. Kävin sitten hakemassa Salmen 10:ksi rukoushuoneelle. Olimme rukoushetkessä alakerrassa klo 10. 7 henkeä.

11 alkoi Ehtoollisjuhla, jonka johteli Jukka Oittinen. Yhteislauluihin johtivat Inkeri R%iihinen ja Jussi Rautanen. Pidin tilaisuuden ns. saarnan. Ennen puhumistani kuuntelimme Seppo Kohvakan laulamana laulun Armon varassa. Osallistuimme ehtoollisenviettoon. Minuakin siunattiin tässä kuussa tapahtuvalle - jHs - matkalle, sekä muita lähtijöitä poissaolevina. Kiitos kokouksen johtajalle, Jukalle, kauniista eleestä.

Tilaisuuden päätteeksi joimme alakerrassa M-L:n ja T-M:n tarjoamat kahvit. Oli hieno asia saada olla saman perhekunnan jäseninä palvelemassa tilaisuudessa.

Menin tilaisuudesta suoraan Neittaanmäen Martin 70 v kahville - jonne sain aamulla kutsun. Kiitos!

Tultuamme M-L:n kanssa kotiin - hän, T-M, Denis, Emilia ja Daniel olivat tekemässä loppuhommia tarjoilujen jälkeen rukoushuoneella - lähdimme pian Timolle, Höytiälle. Kävimme Timon kanssa juoksemassa 8.1 km "matolenkin". Sillä on pitkää "sitkeää" nousua. Aurinkoinen sää. Lenkin jälkeen menimme heti saunaan, jonka Timo laittoi lähtiessä lämmite. Miro kävi välillä lisäämässä puita kiukaaseen. Löylyt olivat kovat. Milena oli myös mukana.

Saunan jälkeen joimme kahvia/kuka mitäkin ja söimme iltapalaa.

Mukava oli käväistä.

20.30 jälkeen olimme kotona.

Emilia ja daniel pistäytyivät naapurin tytön kanssa.

Siunausta!

Ps. "Siis, jos joku onKristuksessa, niin hän on uusi luomus; se mikä on vanhaa, on kadonnut, katso uusi on sijaan tullut" (2. Kor. 5:17).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti