20180723

23.7.

Maanantaita. Noustessamme oli 33.7 astetta auringon puolella. Varjossa 28. Sininen, pilvetön, taivas. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Naahumin kirjaa. Minulla tuntuu olevan nuha - siitä on kauan kun edellisen kerran. Lieneekö saanut alkunsa kun naapurimaassa ja kotimatkalla sieltä autonikkunat olivat aina jonkinverran auki ja tuuletinkin puhalteli kylmää ilmaa hikiseen ihoon. Luin Naahumin kirjaa.

Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta takapihalla. Viipyilimme siellä yhdessä rukouksessa.

Kävin tK:ssa hakemassa diabeteksenhoito -arvikkeita. Kun menin aulaan, niin yksi tyttö tuli nopeasti luoksen - ja halasimme- Se oli suloinen Emilia, joka äidin kanssa oli kokeissa, kun on kuume ollut korkealla. Kiitos Jeesus, että parannat Emilian keuhkoputkentulehduksesta.

Olin ajatellut tänään tehdä SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman heinäkuun Rintamapostin 22. Ja niin teinkin. Eiväthän ne minulta käden käänteessä synny, mutta pyrin kuitenkin tekemään ne rukoillen. Lähetin s-postilla sen niille, joille se menee niin.

Söin.ja join kahvia.

Laitoin postin kautta menevät Rintamapostit kuoriin. Sehän olikin jo kello yli 17 kun lähdin viemään ne postiin. Jaoin lähitienille niitä myös suoraan postilaatikoihin, ynnä luukkuihin.
Samalla reissulla kävin Mannilan Männikössä juosta hissuttelemassa 6 km. 27 lämmintä. Mannilan kuntotradan penkillä istuskeli kristitty mies - joka ei tosin rohkene tulla seurakuntien tilaisuuksiin. Juttelimme, ennenkuin lähdin kierrokselle. 3 km jälkeen juttelimme jälleen.

Paluumatkalla "männiköstä" jaoin laatikoihin muutamat Rintamapostit. 

M-L keträili pihanreunasta vadelmat ollessani kylällä. Laitteli myös jo asuntovaunua lähtökuntoon. Josko sitä selvittäisiin tien päälle ja nokka kohti pohjoista.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Valvokaa, pysykää lujina uskossa, olkaa miehuulliset, olkaa väkevät. Kaikki, mitä teette, tapahtukoon rakkaudessa" (1. Kor. 16:13-14).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti