20180720

20.7.

Ei herätty aikaisin tänään. Jotenkin oli vain mukava nukkua ja olla "paineettomassa tilassa". En nyt voi sanoa, että edelliset 9 vrk:tta reissussakaan olisivat niin paineellisia olleet, mutta onhan se reissussa olo aina erilaista - ja erilaista vastuutakin on joka päivä.

Aurinko paistoi ja lämpöä riitti päivän alusta asti. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia takapihan puolella Marja-Leenan kanssa. 

Luin Miikan kirjaa.

M-L luki takapihalla hartauskirjasta paikan tälle päivälle. Siellä myös rukoilimme yhdessä.

Kävin kylällä viemässä kirjeitä postiin. Samalla reissulla kävin myös Mannilan kuntoradalla juosta hissuttelemassa 6 km. Mukava harju, järvi ja lampi molemmilla puolilla. Pohja radalla mukavaa jalalle - sahanpurua ja männynneulasia. Lämpöäkin piisasi. Paluumatkalla kävin hikeä tippuvana viemässä Sirkalle Komista lähetetyt langat - hän kun jälleen lähetti matkaamme sukkia sinne vietäväksi - tällä kertaa Milkan mukana. Ovat hyvin otettuja ja kiitollisia siellä niistä sukista - ne luovat hyvää henkeä ja yhteyttä, mutta ovat myös tärkeitä muutenkin niitä tarvitseville.

Söimme sosekeittoa palattuani kylältä. Se oli hyvää. Kahvia päälle.

Kuumaa on ollut tänään - yli 30 astettakin, eikä silloin enää aurinko kovin paistanut mittarin puolella.

18 jälkeen katselin Kalevan kisoja, jotka ovat JKL:ssä.

Iltapalaa ja teetä.

Huomenna sitten sukujuhliin - jossa minua on pyydetty pitämään alkuhartaus. Timo tulee sinne kitaroineen myös. Olen rukoillut, että voisin olla Jumalan käytössä tuossa ainutlaatuisessa hetkessä.

Siunausta!

Ps. "Vaelluksessanne olkaa viisaat ulkopuolella olevia kohtaan, ja ottakaa vaari oikeasta hetkestä. Olkoon puheenne aina suloista, suolalla höystettyä, ja tietäkää, kuinka teidän tulee itsekullekin vastata" (Kol. 4:5-6).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti