20180703

3.7.

17.4 astetta lämmintä noustessamme myöhään. Pilvistä. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Ensimmäiset kahvit eilen ostetulla sähköisellä kahvipannulla jauhetusta kahvista..

Luin Aamoksen kirjaa. Marja-leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Siivosin auton. Kun sain homman hoidettua, alkoi sataa.

Kävin ostamassa tiivisteen auton pakoputkea varten tuosta aika läheltä. 

Juotuani kahvit kotona, lähdin Denikselle, joka oli juuri tullut töistä. Jatkoin heillä kahvinjuontia hyvän piirakan kanssa. Denis katsoi pystyykö laittamaan tiivisteen tallissaan. Oli sillä tavalla ruostunut, että ei onnistunut. Kun sattui niin, että satoi, ei Denis päässyt kotona ulkohommiin - ruohikonkylvöön - niin ajelimme Kalmariin Laurin hallille, joss Denis hitsaili putkea. Tiivistekin laitettiin ja ajeltiin kotiin.

Sadekin kun lakkasi, niin lähdin kotiuduttuani 8.5 km rauhalliselle lenkille Tarvaalan suuntaan. Paluumatkalla tuli Daniel pyörineen samaa matkaa kanssani koulukaveriltaan. Sen verran oli satanut, että oli hyvät tuoksut luonnossa - paitsi ei yhden likakaivon kohdalla.

Iltapalaa ja kahvia.

Siunausta!

Ps. "Koska me siis olemme uskosta vanhurskaiksi tulleet, niin meillä on rauha Jumalan kanssa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, jonka kautta myös olemme uskossa saaneet pääsyn tähän armoon, jossa me nyt olemme, ja meidän kerskauksemme on Jumalan kirkkauden toivo" (Room. 5:1-2). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti