20180708

8.7.

Sehän on sunnuntai. 17.1 astetta noustessa uuteen päivään. Aamupalaa ja kahvia. Luin Aamoksen kirjaa.

Menimme 10 maissa helluntairukoushuoneelle rukoushetkeen alakertaan. Haimme matkalla Salmen mukaan. 5 rukoilijaa.

11 alkoi yläkerrassa lähetyskokous. Inkeri Riihinen johti kokousta, puhui aluksi ja johti kuoroa. Sankilat Espanjan juutalaistyöstä vierailivat ja kertoivat työstään. Lopuksi oli alakerrassa kahvitarjoilu lähetystyön hyväksi.

Tulimme kokouksesta kaupan kautta kotiin. Söimme. M-L laittoi tänään mansikoita pakkaseen.

16:ksi menin One Way-seurakuntaan täällä Saarijärvellä kutsuttuna puhumaan. Samuli Lahtela johti kokouksen. Laulujen sanat tulivat skriinille ja musiikki ja esilaulu tuli äänitteeltä. Puhuin. Oli avointa puhua.

Palattuani kokouksesta kotiin, vaihdoin kevyet lenkkivaatteet päälle ja ajelin Summassaareen. Juosta hissuttelin matalalla sykkeellä 52 min. Heti suotaan sen jälkeen juoksin ylös ne 154 askelman portaat 51 sek. aika rauhallisesti. Eilen eka kerralla 1.05 min. Net vain on kyllä hyvät portaat. Muutenkin lenkkimaastot ovatr summassaaressa mainiot - löytyy mäkeä ylös- ja alaspäin, vaihtelevaa, mukavaa pohjaa. Yli 20 astetta lämmintä - mukava hiki tuli jo siksikin.

Iltapalaa ja teetä.

Tänään ovat tuoneet ensimmäiset neljä poikaa pois luolasta Thaimaassa hyväkuntoisina. 10 tunnin keikka sukeltajilla meno- ja tulomatkoineen. Huomenna on tarkoitus jatkaa pelastusoperaatiota. Hieman siellä satelee - ja kovempia sateita pelkäävät. 8 poikaa ja valmentaja on vielä luolassa. Olemme muistaneet - ja muistamme - rukouksin. 

Siunausta!

Ps. "Sentähden, jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, minäkin tunnustan Isäni edessä, joka on taivaissa. Mutta, joka kieltää minut ihmisten edessä, sen minäkin kiellän Isäni edessä, joka on taivaissa" (Matt. 10:32-33).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti