20180710

10.7.

Tiistaita. Noustessani uuteen päivään oli lämmintä 24.8 astetta. Sininen taivas ja auringonpaiste. Marja-Leena oli noussut "jonnivverran" aikaisemmin. Oli tyhjentämässä pakastinta toiseen pakastimeen - sillä toinen pakastin oli sanonut toimisuhteen irti ja poltellut sulakkeita.

Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Aamoksen kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävimme kylällä kauppa- ym. asioilla. Paluumatkan - 4.7 km - juoksin kotiin. N. 24 astetta lämmintä - joten hiki oli taattu.

Söimme ja kahviakin tuli juoduksi.

Ajelimme Summassaareen M-L:n kanssa. Matkalla koukkasimme autokorjaamon kautta, josta olin ostanut joitakin osia. Kävin maksamassa ne. Samalla minulla oli mahdollisuus antaa omistajalle kirjoittamani vihkonen: Jumalalla on sinulle asiaa. Summassaaressa kävelimme rauhallisesti mukavia reittejä kankaalla ja lehdossa 33 min. Ennen sitä "kipaisin" 154 askelman kuntoportaat ylös 42 sek. Paluumatkan - 4.2 km - juoksin Summassaaresta kotiin. Taas tarkeni..

Tänään saivat viimeiset Pohjois-Thaimaan luolastosta ulos. Se on kiitosaihe Jumalalle!

Seurasin jonkin verran nuorten, alle 20 v - MM-yleisurheiluja Tampereelta.

Nostin rinkan ja repun esille. Pakkailin tavaroita huomista reissua varten. Olisi mukava jos muistaisit matkaa rukouksin.

Iltapalaa ja teetä.

Tänään tuli kuvia pohjoisen reissaajilta - Terhi-Marjalta, Denikseltä, Emilialta ja Danielilta. Olivat saavuttaneet Enontekiön Norjan suunnasta. Mm. tuli uintikuva Hetasta - "muistojen rannasta". Sisäpiirijuttu - olemmehan asuneet Hetassa. Hetta on mm. Terhi-Marjan koulukylä - Enontekiön kirkonkylä. 

Teroltakin tuli kuvia. Eeliksen ja Nooan kanssa olivat Särkänniemessä ja jossain herkuttelemassa.

Eiliten kirjoittelin, että Milena ratsasti mahdollisesti aasilla sirkuksessa. Taisi olla kuitenkin kyseessä muuli .... eikun poni.

Siunausta!

Ps. "Ja ollessani teidän tykönänne minä olin heikkouden vallassa ja pelossa ja suuressa vavistuksessa, ja minun puheeni ja saarnani ei ollut kiehtovia viisauden sanoja, vaan Hengen ja voiman osoittamista, ettei teidän uskonne perustuisi ihmisten viisauteen, vaan Jumalan voimaan" (1. Kor. 2:3-5).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti