20180719

19.7.

Tänä aamuna kello soi 02.50. Komin tasavallassa, Syktyvkarissa. Loput kamppeet rinkkaan. Aamupalaa ja kahvia, ym. 3.50 lähdimme kohti lentokenttää. Kone lähti 05.10. Olimme Pietarissa kahden tunnin kuluttua. Juhon kyydissä Jyväskylään, jossa olimme ennen 15.30. Matkalla söimme Lappeenrannan ABC:llä. Venäjän puolella tulin juoneeksi kahviakin. Aurinkoinen ja kuuma päivä. Niin tulimme kotimaahan - Milka, "Nuorimies" tulkki, sekä minä jonkinverran vanhempi mies, mutta jota professori Komissa nimittää myös "nuoreksi mieheksi".

Pia, Milena ja Minja, sekä Raija - mamma - tulivat myös JKL:ään. Samoin Marja-Leena. menimme kaikki Milkan asunnolle ja joimme siellä kahvit. "Nuorimies P.A. oli kyydissämme myös. 

Hetken Milkan kämpillä oltuamme ajelimme M-L:n ja "nuorenmiehen" kanssa - jonka veimme kotiin - Saarijärvelle.

Sydämellinen kiitos hyvästä työyhteydestä ja -matkasta "nuorimies tulkille" ja Milkalle! Oli ilo olla näkemässä vaivaa yhdessä. Herra siunatkoon työmme! On se etuoikeus olla nuorten ihmisten kanssa tuollaisilla matkoilla - ja kun vielä toinen oli 17 v lapsenlapsi.

Purkailin rinkkani tultuamme kotiin - tai, kyllä rinkka jäi purkamatta, mutta tavarat siitä otin pois.

19 jälkeen tulivat Terhi-Marja, Emilia ja Daniel - lapset olivat olleet uimassa. Tuliaisia Komista oli. Söimme pizzaa ja paistosta kahvin ja minkä kanssa kukin. 

Eli, kotona ollaan jälleen.

Terolta tuli kuva, jossa olivat perheenä autolla menossa laivaan - suuntana hengellinen OM:n tapahtuma Saksassa.

Siunausta!

Ps. "Kaikki, mitä teette, se tehkää sydämestänne, niinkuin Herralle eikä ihmisille" (Kol. 3:23).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti