20180721

21.7.

Nousimme ajoissa. Harmaa taivas. 20.4 astetta lämmintä. Valmistautumista päivän puhumiseen. Marja-Leena laittoi aamupalaa - jota takapihan puolella nautimme - ja kahvia. Luin Naahumin kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Ajelin 10:ksi Kievariin, Äänekosken puolelle, jossa klo 10 alkoi Kuusjärven suvun sukukokous.Heti alkuun oli minun pitämäni alkuhartaus. Oli avointa ja etuoikeutettua saada puhua evankeliumia sukulaisille - läheisimmille ja kaukaisimmille. Jälkimmäisiä suurin osa. Timo säesteli ja johteli kitaransa kanssa yhteislaulut hartaudessa ja lauloi myös oman laulunsa. On aina hienoa päästä oman perhekunnan jäsenten kanssa olemaan evankeliumin asialla. 14-15 välillä päättyi sukujuhla. Sen aikana satoi kovastikin. Ajelin kotiin.

M-L oli seuraamassa Summerfest-tapahtumaa Seinäjoelta.

Menin heti kohta tultuani kotiin Summassaaren mukaville reiteille juosta hissuttelemaan 42 min. Sisällytin lenkkeihin 154 rappusten portaiden juoksun kolme kertaa ylös - rauhallisesti, n. 1.12-1.01 min vauhdilla. Satoikin välillä, mutta sää oli lämmin.

M-L meni käymään Terhi-Marjalla. Minä seurasin kalevan kisoja netin kautta.

Laitoin pressusaunan kiukaan lämmite. Denis ja Daniel toivat yhteisen asuntovaunumme pihaan. Tulivat sitten myös pressusaunaan. Vastat joka miehelle. Tikusateessa oli mukava takapihalla vilvuutella. Hyvät löylyt. Ukkonenkin jyrisi.

Söimme iltapalaa ja joimme teetä. Seurasimme M-L:n kanssa Summerfest-tapahtumaa.

Siunausta!

Ps. "Sillä me ahkeroitsemme sitä, mikä on hyvää ei ainoastaan Herran, vaan myös ihmisten edessä" (2. Kor. 8:21).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti