20180706

6.7.

Sydämellisiä nimipäiväonnitteluja täältä meiltäpäin Metsälän Esalle, Ruuttusen Esalle ja Korvajärven esalle!

Nousin perjantaihin myöhemmin kuin Marja-Leena - puhelin pani nousemaan. 18.2 astetta lämmintä auringon puolella. Pilvistä kuitenkin.

Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Aamoksen kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Menin halkomaan pöllejä "Terhien" pihaan. Emilia ja Daniel siellä jo kirveitä heilutteivatkin. Aurinko paisteli jo heleämmin. Mukava shortsi ja hihaton paita -keli. Terhi-Marja meni Emilian kanssa tk:een. Hänellä kun sattui varpaaseen jo useampi päivä sitten - jäi pyörän polkimen alle ja kääntyi taaksepäin. Silloin soittivat tk:een. Sanoivat, ettei tarvitse tulla, että ei siellä sille varpaalle kuitenkaan mitään tehdä. Kun kuitenkin oli kipeä, niin menivät tänään. Totesivat, että siinä on murtuma.

Haloskelin loput pöllit - jotka olivat ne isoimmat. Heittelin puut kehikkoon. 

12.30 maissa oli se puusavotta ohi. Tulin kotiin - sokeriarvokin oli kirveen heiluttamisen jälkeen 3.8. Söimme. M-L kävi tänään pyörällä kylällä kaupassa.

Seurasimme netin kautta Thaimaasta poikien jalkapallojoukkueen pelastusoperaatiota. Olemme rukoilleet asian tiimoilta - kuten varmaan sinäkin ja monet muut ympäri maailmaa.

Terhi-Marja, Emilia ja Daniel kävivät ottamassa kopioita. Lähtivät Deniksen tultua töistä reissuun vaunu perässä. Mukavaa lomaa! Muistamme matkaa rukouksin!

M-L paistoi lettuja, joita tuli kahvin kanssa syötyä useita.

Kävin 10 km rauhallisella lenkillä urheilukentällä. Oli kyllä mukava sää - lämmintä n. 23 astetta. Leuto tuuli. 8 km jälkeen myös venyttelin. Tekniikkaakin huomioin.

Iltapalaa ja kahvia.

Kansanlähetyspäivien radiointia kuuntelin hieman. Herättäjäjuhlilta Tampereelta tuli Terolta kuvia ja videonpätkiä.

Siunausta!

Ps. "Olkaa pyhät, sillä minä olenpyhä" (1. Piet. 1:16).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti