20180701

30.6.

Sydämelliset syntymäpäiväonnittelut Neittaanmäen Martille pyöreiden johdosta! Eilen unohtui onnitella tuolla torilla Nuotion Petriä nimipäivän johdosta. Teen sen nyt. Onnittelut!

11.5 astetta lämmintä noustessani ennen 8. Marja-leena oli noussut aikaisemmin. Yövieraamme Kompan Hessu oli jo mennyt aikaisemmin aamulenkille. Heikillekin on tullut tavaksi hoitaa kuntoaan. Hän on siihen tottunut jo kauan sitten - entinen motocros-ammattilainen kun on. Nykyinen evankelista. Aurinko paistoi. Sininen taivas. Hieno sää. Tuuleskelikin.

Söimme kolmisin aamupalaa ja joimme kahvia. Rukoilimme myös. 

Heikki lähti toisten motoristien luo kylälle. Menivät tänään pitämään tilaisuuksia Äänekoskelle. Oli mukava pitää Heikkiä kylässä.

Luin Aamoksen kirjaa.

Valmistauduin huomiseen tilaisuuteen - minun pitäisi puhua Saarijärven helluntaiseurakunnan Ehtoollisjuhlassa klo 11. Viikon päästä Saarijärven One Way:ssa, jonne Lahtelan samuli kutsui puhumaan. Aiheesta, joka on mielessä pyörinyt, valmistelin sanottavaa. Välillä join kahvia ja välillä söin ruokaa.

M-L on valmistautunut myös huomiseen tilaisuuteen leipomalla. Samoin tytär Terhi-Marja kotonaan. Heillä on tarjoiluvastuu - lähetyskahvit. M-L kävi kylällä kauppa-asioilla.

Illemmalla kävin kylällä. Vein Neittaanmäen Martin postilaatikkoon syntymäpäiväonnittelut. Kävin myös kaupassa - ostamassa kahvia huomiseen kokoustarjoiluun. Samalla reissulla kävin myös urheilukentällä 8 km kävelylenkillä. N. 15 astetta. Pilvistä. Välillä paistoikin.

Lenkiltä tultuani join kahvit - kun oli juuri paistettua pullaa. Laitoin pressusaunan kiukaan alle tulen. jatkoin puheen valmistelua. Välillä kävin lisäämässä puita kiukaan alle.

Häkälöylyt heitettyäni vedin pressun kehikon päälle ja kiipesin lauteille. "Terheillekin" laitoin tiedon pressusaunasta, mutta ilmoittivat, että tulivat juuri saunasta. Niinpä minä yksin löylyttelin. Uudella vastalla sain kylpeä. "Sattui" niin mukavasti, että ollessani eilen torilla Gospel Ridersien tilaisuudessa. antoi Seppäsen Erkki käteeni uuden vastan ohimennessään. Vähän aikaisemmin antoi luterilaiselle naispastorille myös vastan. Kiitos Erkille! Mukava sillä oli vastoa.

Siunausta!

Ps. "Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa. Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi" (2. Kor. 5:20-21). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti