20190302

2.3.

Tänään on satanut lunta oikein aikalailla. Välillä tuulikin, että puut heiluivat kovasti ja lumi tuiskusi. Noustuamme Lauantaihin aamupalaa ja kahvia. Luin Galatalaiskirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

M-L on leiponut tänään ja valmistellut lähetyslounasta huomista varten. Seurailin kisoja.

Poljeskelin lounaan jälkeen kuntopyörää 45 min. Samalla kun seurasin kilpailuja.

M-L kävi kylällä kauppa-asioilla.

Kirjoittelin Rintamapostin SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteiseen rukousrintamaan kuuluville. Lähettelin sen sähköpostilla niille, jotka haluavat sen niin.

Illemmalla poljin vielä kuntopyörää 15 min. + 15 min. + 15 min. lyhyillä tauoilla.

Laitoin tulen takkaan. Puhuin Danielin kanssa puhelimessa - olivat tulleet tänään isän kanssa Vienan Karjalasta.

Iltapalaakin tuli syödyksi kaksi kertaa. Ensin sosekeittoa ja vielä saunan jälkeen söin kaupan pizzan, jonka M-L lämmitti.

"... Moni raamatunpaikka osoittaa, että Pyhän Hengen kaste tapahtui vasta uskoontulon jälkeen. Henkikaste ei ole sama kuin pelastuskokemus, vaan se on "uusi kokemus, jossa me saamme Pyhän hengen voiman". ... Niinpä viime vuosina eri valtionkirkoissa, mukaan lukien  Suomen evankelisluterilainen kirkko, on lisääntyvässä määrin tullut esiin henkilöitä, jotka ovat löytäneet totuuden Pyhästä Hengestä ja opettavat, että Pyhällä Hengellä täyttyminen ei tapahdu lapsikasteessa, vaan perustuu meidän anomiseemme ja Jumalalle antamaamme lupaan täyttää meidät" (Jyrki Isohella, Seurakuntavirat, Aikamedia 2011, s. 35). 

Siunausta!

Ps. "Muistakaa se sana, jonka minä teille sanoin: ´Ei ole palvelija herraansa suurempi.´ Jos he ovat minua vainonneet, niin he teitäkin vainoavat; jos he ovat ottaneet vaarin minun sanastani, niin he ottavat vaarin teidänkin sanastanne" (Joh. 15:20).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti