20190331

31.3.

Sydämelliset onnittelumme syntymäpäivän johdosta Pirjo Hokkaselle - pikkusiskolle - kotipalkisille, Kanganiemelle!

Aurinko se vain paistoi noustessamme Sunnuntaihin. Aamupalaa ja kahvia. Luin 1. Timoteuskirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

M-L jäi kotiin kun lähdin helluntairukoushuoneelle tilaisuuksiin - hänellä ei ollut täysin hyvä olo. Seuraili kotona kokousta netin kautta - taisi olla Seinäjoelta. Hain Salmen mukaan. Samalla yksi toinenkin ihminen tuli "kyytille".

Ensin olimme rukoushetkessä - 3 henkeä.

Klo 11 alkoi yläkerrassa Sunnuntaijuhla. Arto Riihinen johti ja puhui. Thaimaalaisia vieraita esiteltiin. Jussi Rautanen ja maju Aho olivat musiikissa. Paavo Järvinen saarnasi. Tilaisuuden jälkeen oli alakerrassa kahvitarjoilu. Jakeli myös loppuja Rintamaposteja niille, joita tapasin tilaisuudessa. Kävin viemässä kolme ihmistä koteihinsa kokouksen jälkeen.

Seurailin jo tänään hiihdettyjä matkoja netin kautta SM-hiihdoista. Välillä söin ja join kahvia.

Kävin 8.3 km kävelylenkillä Tarvaalan suunnassa. 2-3 astetta lämmintä. Vilakka tuuli. M-L käveli vastaani. Hänellekin tuli yli tunnin lenkki. 

Laitoin takkaan tulen.

Iltapalaa ja teetä.

"... Jeesus ei rukoillut tyydyttääkseen himojaan. Sinäkään et voi rukoilla "Jeesuksen nimessä" tyydyttääksesi himojasi. Sinä et voi rukoilla yhdessä Jeesuksen kanssa sellaista, minkä tiedät olevan Hänen tarkoituksensa vastaista. On mahdollista pyytää asioita, joilla on itsekäs motiivi, mutta sellaista ei voi anoa Jeesuksen uskolla. Sinussa oleva Pyhä Henki ei voi inspiroida sellaista uskoa anomaan jotakin, mikä on vastoin Isän tahtoa, eikä Jeesus voi rukoilla yhdessä kanssasi sellaista rukousta. Ja voit olla varma, että Isä todennäköisesti ei voi antaa sinulle sellaista, mikä on ristiriidassa Hänen rakastavan tarkoituksensa kanssa sinun suhteesi" (Colin Urquhart, Kaikki mitä te anotte, Pergamon, s. 112, 113).

Siunausta!

Ps. "...mutta kun meillä on elatus ja vaatteet, niin tyytykäämme niihin" (1. Tim. 6:8).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti