20190307

7.3.

Vuolijapa se tässä raapustelee näitä juttujaan. 5.9 astetta pakkasella noustessani 6.30. Aamupalaa, kahvia. Luin Efesolaiskirjettä. Kävin viemässä Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi.
Palattuani kotiin loikoilin.

Marja-Leena kävi hakemassa Danielin koulusta meille. Vähän söi poika meillä ja sitten lähtivät mummin kaa hammashoitajalle hampaiden tarkasteluihin. Sieltä M-L vei Danielin takaisin kouluun. 

Laitoin tulen takkaan ja linnuille siemeniä.

Paneuduin lisää sunnuntain puhumiseen, joka tapahtuu Saarijärven helluntairukoushuoneella klo 11. Halu olisi puhua sitä, mikä on Jumalan nimenomainen tahto siihen tilaisuuteen. Ei sitä haluaisi puhua tyyliin esim. hyvä puhe, tms. 

M-L toi Emilian koulusta meille 12 jälkeen.

Minä hain Danielin klo 13 koulusta meille.

Ruokaa ja kahvia.

Kävin reippailemassa 8.3 km kävelylenkin Tarvaalan suunnassa. Taisi olla jo 1 aste lämpimän puolella. Alkoi hieman satelemaan lunta. mukava ulkoilusää.

17 maissa, tai jälkeen, tulivat Timo ja Minja meille. Pia meni viemään Milenaa Paavonrinteelle Jippii-kerholaisten iltaan. Aika veikeä pieni tyttö on Minja! Timo alkoi auttelemaan minua Sytykkeitä rukouselämään 2. kirjasen tekstien kokoamisessa. Ne jostakin blogitekstien joukosta löytyivät. Olemassa ovat kuitenkin, kunhan vain saa ne ensin kasaan. Ihan hyväntuntuisia tekstejähän siellä on, totesin, kun nyt vuosien päästä niitä lukee. Yksinkertaisia kylläkin. Materiaali siihen toiseen kirjaseen on ollut jo pidempään olemassa. Josko se nyt sitten tulisi kansien väliin. Välillä joimme kahvia ja söimme tavallisia lettuja, sekä VHH-lettuja ja muutakin iltapalaa. Ja kun saunankin olin laittanut lämmite niin menimme Timon ja Deniksen kanssa ottelemaan löylyjä. Denis, Terhi-Marja, Emilia ja Danielkin tulivat meille rinteestä. Emilia ja Danielkin olivat Jippii-kerhossa. Sieltä tulivat myös Pia ja Milena meille. Timo vielä vähän "onki" rukouskirjasen tekstejä samaan paikkaan.

"Uskoon tuleminen ja siinä pysyminen on suoranainen ihme ja kokonaan Jumalan teko. On melkein hämmentävää huomata, ettei Jeesuksen läsnäolo, hänen näkemisensä eikä hänen puheensa kuuleminenkaan saattanut kaikkia uskoon, vaan monet vetäytyivät pois. Mutta niinkuin silloin, vielä nytkin on ihmisiä, jotka toimivat ja sanovat Pietarin tavoin: "Herra, kenen tykö me menisimme? Sinulla on iankaikkisen elämäm sanat, ja me uskomme ja ymmärrämme, että sinä olet Junmalan Pyhä" (Erkki leminen, Ei Hän sinusta luovu, Karas-Sana 1983, s. 24).

Siunausta!

Ps. "Mutta Pietari ja Johannes vastasivat heille ja sanoivat: "Päättäkää itse, onko oikein Jumalan edessä kuulla teitä enemmän kuin Jumalaa; mutta me emme voi olla puhumatta siitä, mitä olemme nähneet ja kuulleet" (Apost. teot 4:19, 20). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti