20190326

26.3.

Komin tasavallassa, Syktyvkarissa, nousimme klo 2 Suomen aikaa - klo 3 paikallista aikaa. Vähän kahvia ja jotain naposteltavaa. Lunta oli satanut aika rutkasti. Lentoasemalle. Koneen piti lähteä 5.30. Lähti vähän myöhässä.

7.30 jälkeen olimme Pietarissa. Sieltä pikkuauton kyydissä Jyväskylään. Sieltä lähtikin sopivasti klo 15 linja-auto Saarijärvelle. Täällä aurinko paistoi, mutta viileältä tuntui. Kävelin rinkkani ja reppuni kanssa lopun matkan kotiin.

Mukava oli taas palata kotosalle ja vaimonsa luokse. Purkailin pakaasini. M-L lämmitteli minulle kaupam pizzan ja keitteli tulokahvit.

Emilia polkaisi meille pyörällään. Mukava oli tavata mukavaa lapsen lasta. Daniel on kotona kipeänä. M-L näytti "älykkäästä puhelimestaan" tulleita kuvia ja videoita, joita oli Pialta tullut heidän "perekunnastaan." 

Posteja tulin lukeneeksi ja saunan löylyissä käyneeksi.

Tilaisuuksia päättyneen matkan aikana oli 20. Ihmisiä niissä yhteensä 383. Paikkakuntia (kylät, kaupungit) 13. Sydämelliset kiitokset Veikolle ja Saarijärven salomaiden nuorelle veljelle! Kiitos kaikille, jotka muistitte matkan aikana meitä rukouksin! Koen sen erittäin arvokkaanan.

Siunausta!

Ps. "Siinä ilmestyi meille Jumalan rakkaus, että Jumala lähetti ainokaisen Poikansa, että me eläisimme hänen kauttansa" (1. Joh. 4:9).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti