20190330

30.3.

Lauantai. Ei aikainen ylösnousu. Aurinkoista ja lämmintä. Aamupalaa ja kahvia. SM-hiihtojen seuralilua.

Luin 2. Tessalonikalaiskirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

SM-hiihtojen seuraamista. M-L siivosi.

Ruokaa ja kahvia.

Kirjoitin "sytykkeitä" pian valmiina olevaan kirjaseen.

Daniel käväisi meillä. Oli mukava tavata, kun emme ole vielä nähneetkään "itäisiltä mailta" tuloni jälkeen. Daniel kun on ollu kipeänä. Yskää tuntui nytkin vielä olevan.

Jatkoin kirjallisia hommia. M-L käväisi kylällä kaupassa.

Timo, Milka ja Miro tulivat. Milka opetteli isän ohjauksessa ajamaan autoa. Tänä keväänä kun meinaa ajaa kortin. Yo-kirjoitukset häneltä juuri päättyivät. Danielkin tuli meille. Juttelua ja kanssakäymistä. Kahvia, ym. tarjoilua - mm. M-L:n tekemää VHH-pizzaa. Kävimme Timon kanssa saunan löylyissä.

Lienevät 20.30 maissa "omat" lähteneet kotia kohti - Milka ratissa. Pääsi Danielkin serkkutytön "kyyjjillä" kotinsa kohdalle.

Seurasin TV7:sta Pyhän hengen matkassa-ohjelmaa. Alkoi klo 21.15. Luulisi arkistostakin löytyvän. Sivusi osittain aihetta, josta puhuimme juuri äsken Timon kanssa, liittyen musiikkiin.

Tänään tuli video Teron suunnalta M-L:n "älykkääseen" puhelimeen. Siinä ajoi toinen lapsenlapsemme - Aaro - autoa. Hänelläkin opettajana vierellä isä. Takapenkillä äiti ja velipoika-Eelis. Aarokin meinaa ajaa kortin niillä opeilla.

"Kuinka vaikeata onkaan käsittää Jumalan teitä järjellä. Monien kirkkojen komiteat osoittavat rahasta puheen ollen yhtä paljon uskon puutetta kuin jokin maailmallinen organisaatio. He eivät ota huomioon Jumalan tietä. - että annetaan ensin suoranaisesta köyhyydestä, ja sitten saadaan odottaa, että Jumala antaa runsauden. He ajattelevat perin rajoittuneesti. he eivät ole kokeneet uskossa vaeltamista. He ovat älyttömiä. Mutta toiset elävät uskossa ja ovat kokeneet Jumalan uskollisuuden

"Hän, joka antaa siemenen kylväjälle ja leivän ruuaksi on antava teillekin ja enentävä kylvönne ja kasvattava teidän vanhurskautenne hedelmät" (2. Kor. 9:10)

Uskotko tämän? Uskominen ei merkitse vain, että kuulet ja myönnät Sanan, vaan että toimit Sanan mukaan" (Colin Urquhart, Kaikki mitä te anotte, Pergamon, s. 153).

Siunausta!

Ps. "...ja minun puheeni ja saarnani ei ollut kiehtovia viisauden sanoja, vaan Hengen ja voiman osoittamista, ettei teidän uskonne perustuisi ihmisten viisauteen, vaan Jumalan voimaan" (1. Kor. 2:4-5).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti