20190306

6.3.

Sydämelliset 85 vuotissyntymäpäiväonnittelut Metsälän Matille Haminaan! Huttusen Markukselle myös synttärionnittelut Haminaan! Jumalan siunausta tuleviin hetkiin! Niinhän ne vain vuodet rientää ja nuorista miehistä tulee varttuneermpia ja viisaampia!

6.30 kun nousin jalanviljaan sängynpohjalta, niin oli 17.5 astetta pakkasta. Ensimmäiseksi kävin klaittamassa auton lämmittimeen. Ilmahan oli selkeä. Auringonnousu kaunis. Aamupalaa ja kahvia. Luin Galatalaiskirjettä. Kävin viemässä Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi. 

Palattuani koulukeikalta kävin vielä loikoilemaan.

Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

11:ksi M-L meni asioille kylälle.

Valmistauduin puhumaan ensi sunnuntaina klo 11 helluntaiseurakunnassa, aiheesta, joka on ollut sydämelläni. Välillä söimme ja kahviakin tuli ryypityksi. jatkoin paneutumista puheeseen.

M-L kävi hakemassa Emilian ja Danielin koulusta meille 14.

Söin vielä pizzaa ennen lenkille lähtöä - Daniel kun ei jaksanut kaikkea syödä.

Kävin 8.3 km "kävelynomaisella juoksulenkillä" Tarvaalan suunnassa. 5-6 astetta pakkasta. Tuuleskeli viileästi.

19:ksi menimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle Rukousiltaan. haimme salmen mukaan. Juha Ketola vei iltaa eteenpäin. N. 30 henkeä.

Kotiin palattuamme kaupan kautta, söimme iltapalaa ja joimme teetä.

"... Noustessamme kerran tunturin rinnettä kysyi eräs ensi kertaa tunturiseudulla patikoiva retkeilijä: "Mikähän on syynä siihen, että nämä puut täällä ovat noin matalia, kieroon kasvaneita ja käkkyräisiä?" Vastasin: "Eivätköhän ne ole kieroutuneet aivan samasta syystä kuin monet ihmisetkin - kylmyyden tähden." Kuinka monet ihmiset kantavatkaan vammaa luonteessaan lapsena kokemansa kylmyyden ja kovuuden takia! (Erkki Leminen, Ei Hän sinusta luovu, Karas-Sana 1983, s. 72).

Siunausta!

Ps. "Hänessä meillä on lunastus, syntien anteeksisaaminen" (Kol. 1:14).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti