20190304

4.3.

Sydämelliset syntymäpäiväonnittelut vävypojalle, Denikselle, "vielä täskii!"

Nousun aikaan 11.2 astetta pakkasta. Taivas harmaa. Aamupalaa ja kahvia. Se kun meni tuo hiihtoloma, niin tänään kävin viemässä Danielin kouluun 9:ksi. Emiliassa lämpöä. Palattuani jatkoin vielä kahvinjuontia ja aamupalansyöntiä. Luin Galatalaiskirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Laittelin osoitteita Rintamapostien lähettämiskuoriin.

13 hain Danielin koulusta meille. Ruokaa ja kahvia.

Kävin kylällä. Palautin Vanhan Kansakoulun avaimen kaupungintalolle. Käytin autoa korjaamolla näytillä. Laakerivika etupyörässä. Ajankin varasin. Vein myös muutamiin laatikoihin Rintamaposteja - niitä SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman posteja.

Käytyäni kotona kävimme monistamassa hieman Rintamaposteja Rantalan Jussin kanssa niille, jotka saavat sen postin kautta. Kiitos Jussille! Vein postit postiin. Joitakin vein vieläkin suoraan laatikoihin. Sellaista vuolijalla,

Laitoin takkaan tulen.

Poljeskelin kuntopyörää 1 h, jäykkyydellä 10, janalla 0-10. Samalla luin kirjaa.

Kävimme Denistä onnittelemassa syntymäpäivän johdosta. Olihan siellä hyvät kahvit täytekakkuineen ja hyvine lämpimine voileipineen. Minä kajosin kahvin kanssa vain jälkimmäisiin. Taitaakin Denis vaihtaa laakerin autoomme. Huomenna perun varaamani ajan korjaamolle. Onhan se huomattavati halvempi vaihtoehto.

Kotonakin vähän jatkoin iltapalaa - vaikka ei olisi tarvinnut.

"... Kun hän sitten oli Afrikassa, häneen oli vaikuttanut voimakkaasti Andrew Murrayn kommentti Jeesuksen sanoista: (Matt. 9:38): "Rukoilkaa siis elon Herraa, että hän lähettäisi työmiehiä elonkorjuuseensa."  Murray oli osoittanut tämän jakeen pohjalta, että se, kuinka paljon lähetyssaarnaajia lähetyskentillä on, riippuu suoraan siitä, kuinka uskovat tottelevat Vapahtajan käskyä rukoilla työmiehiä elonkorjuuseen. ..." (Rees Howells, Esirukoilija, kirj. Norman Grupp, PF press 1996, s. 190)

Siunausta!

Ps. "Sillä Jumalan valtakunta ei ole sanoissa, vaan voimassa" (1. Kor. 4:20).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti