20190602

1.6.


50 vuotta. Onhan se(kin) pitkä aika. Onhan siinä ennättänyt tapahtua (paljon(kin) monenlaisia asioita. Sydämestäni yhdyn tuossa eiliten rustaamassani kortintapaisessa oleviin sanoihin. Jumala on ollut meitä kohtaan laupias, armahtavainen, pitkämielinen ja suuri armossa. Siitä suuri kiitos Hänelle.

Sain ojentaa M-L:lle eilen ostamani kaulariipuksen ja yllä olevan kortin.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut vielä tässäkin Lehtomäen Teemulle ja Sekin Teemulle!

Lienee ollut siinä 5.30 kello kun nousimme. Marja-Leena koristelemaan voileipäkakkuja Milkan ylioppilasjuhliin ja minä sitten kanssa. 5.3 astetta oli noustessamme lämmintä. Aurinko paisteli matalalta ja oli kaunista.

Aamupalaa ja kahvia. Luin Ilmestyskirjaa. 

Imuroin huushollin.

Kävin 3 km juoksuhissuttelulenkillä Mannilan pururadalla. Ei niin kovin lämpimältä tuntunut, vaikka hien puristikin. Sieltä menin kukkakauppaan 9:ksi. ostin ruusun Milkalle ja toisen Marja-Leenalle hääpäivämme kunniaksi. Kävin vielä urheilukentällä 1.2 km kävelyllä. Tapasin siellä Järvisen Paavon, joka oli myös lenkillä.

Palattuani kotiin oli M-L jatkamassa voileipäkakkuhommiaan.

Denis ja Daniel kävivät vaihtamassa meidän autoon uudet tulpat.

Ruokaa ja kahvia.

Katselimme videolta Miron yläasteen päättäjäisistä bändiesitystä. Miro soitti sähkökitaraa ja toimi laulusolistina. 

13.30 jälkeen lastasimme voileipäkakut ym. autoon ja ajelimme Höytiälle, Timolle ja Pialle.
Siellä olivat Milena ja Minja kotosalla - juhlamekoissaan - Raija-mamman, Pian äidin kanssa. Toiset olivat vielä Milkan lakkiaisissa Jyväskylässä.

Jonkinajan kuluttua Timo, Pia, Miro ja ylioppilas-Milka, saapuivat. Milkalla kaunis punainen puku yllään ja valkolakki hiuksillaan. "Sattui" niin, että ensimmäinen lastenlapsemme tuli ylioppilaaksi samana päivänä kuin hänen mummillaan ja vaarillaan oli kultahääpäivä. Onnittelimme Milkaa. Onnittelimme ja muistimme myös Miroa, joka sai tänään yläasteen suoritettua. Ala-asteen saivat tänä keväänä suoritettua Emilia ja Nooa. Onnittelut heillekin!

Väkeä alkoi tulla Milkan ylioppilasjuhliin. Tulivat mm. Heimo - veljeni - Arja-vaimonsa ja siskomme, Pirjon, sekä hänen miehensä, Karin kanssa, Kangasniemeltä.Tero, Mari, Eelis ja Nooa tulivat myös. Samoin Terhi-Marja, denis, Emilia ja Daniel kakkujen kanssa. Ym. ym.Joimme juhlakahveja hyvien herkkujen kanssa. Siinä lomassa puhuin uudelle ylioppilaalle, Milkalle. 

Myöhemmin illalla - kun väki oli vähentynyt - lämmitti Timo saunan. Hänen ja Teron kanssa kävimme kuumissa löylyissä. Sen jälkeen vielä voileipäkakkua ja kahvia, ym.

Kiitokset juhlista ja onnitteluja ja taivaan Isän siunausta Milkalle! 

Hiukan ennen puoltayötä olimme kotona. Daniel tuli kyydissämme meille yöksi. Tero, Mari, Eelis ja Nooa myös. sateli vettä.

Jumala rakastaa. Jeesuksen veri puhdistaa. Sydämen usko pelastaa. Pyhä Henki opastaa.

Siunausta!

Ps. "Ennen te olitte pimeys, mutta nyt te olette valkeus Herrassa. Vaeltakaa valkeuden lapsina" (Ef. 5:8).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti