20190612

12.6.

Sydämelliset onnittelut vaarilta ja mummilta Aarolle autonajokortin saamisen johdosta! Siunattuja ajeluja! Olit ensimmäinen lastenlapsi tällä saralla - mutta Milkallahan se on myös jo puoliksi takataskussa se kortti.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut Mäkisen Eskolle, Enontekiölle, Vaaran Eskolle ja Paanasen Eskolle.!

Noustessamme uuteen päivään oli lämmintä 20.0 astetta auringossa. Aamupalaa ja kahvia. Luin Ilmestyskirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin aurinkoisella urheilukentällä 2 km rauhallisella kävelyllä. Samalla hieman venyttelin.

Ruokaa ja kahvia.

Työntelin takapihan ns. nurmikon.

M-L kävi kylällä kauppa-asioilla naapurin kanssa.

Ajelin kisoihin n. 90 km päähän. Avoimet piirinmestaruuskilpailut - eli ulkopuolisena siihen piiriin sain osallistua. Lajini oli 3000 m kävely. Kilpailut käytiin uusitulla radalla. Kävely ei ollut ainoa laji. Kävely alkoi klo 20 maissa. Sijoitus 2. Hävisin voittajalle 8 sekuntia. Aika oli yli 40 sek. parempi kuin tämän vuoden aikaisempi 3000 m aika - hallikisat mukaanlukien. Sehän antaa toivoa siihen, että vielä "vähän osaa kävellä". Yhdelle miehelle sain antaa kirjoittamani vihkosen Jumalalla on sinulle asiaa. Palkintojenjaon jälkeen lähdin ajelemaan kotiin.

Ennen 22 olin kotona. M-L oli tehnyt pizzaa - tuoksut sen ovella jo kertoivat. Se oli hyvänmakuista salaatin kanssa.

Siunausta!

Ps. "Älköön kukaan pettäkö teitä tyhjillä puheillä, sillä semmoisten tähden kohtaa Jumalan viha tottelemattomuuden lapsia; älkää siis olko niihin osallisia heidän kanssaan" (Ef. 5:6-7).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti