20190604

4.6.

Noustessani oli lämmintä 16.2 astetta. Aamupalaa ja kahvia. Luin Ilmestyskirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä olohuoneessa.

11:ksi menin Päivärukoushetkeen, vähän niinkuin "ovenavaajaksi". 8 henkeä rukoilemassa. 

Daniel polkaisi meille pyörällä samaan aikaan kun tulin kotiin. Emiliakin tuli pyörällä kylältä, jossa oli käynyt mm. kirjastossa.

M-L teki lettutaikinan ja lähti sitten naapurin kanssa kylälle kauppaan. Tein tulen takapihan laavuun. Paistelin lettuja. Söimme niitä Emilian ja Danielin kanssa. Mehua ja kahvia palanpainikkeeksi.

Kun M-L tuli kotiin, lähdimme hänen ja Danielin kanssa Summassaareen. Kävelimme kuntoportaat ylös. Daniel juoksikin. Otin ajan. Vain 3-4 sek. jäi minun parhaasta ajastani. Kävelimme Haikankärjessä. Kova tuuli. Aurinkoista. Paluumatkalla daniel lähti juoksemaan "muinaispolkua". Otimme hänet kyytiin Kivikaudenkylän tienhaarasta. Käväisimme Terhi-Marjalla. 

Vähän kotona kahvia juotuani lähdin urheilukentälle. hain Danielin ja hänen kaverinsa mukaan. Lähtivät jalkapalloa potkimaan. Tein 5 km lenkin. venyttelinkin hieman. Mukava oli tavata siellä myös Lehtomäen Teemu. 

Iltapalaa ja teetä.

Seurasin Puolustusvoimien lippujuhlan paraatia Rovaniemeltä.

Kävimme M-L:n kanssa saunassa. Istuskelin löylyjen välissä "Suomen kauniissa suvessa" takapihalla. Aurinko paistoi. 

Siunausta!

Ps. "Älköön kukaan, kiusauksessa ollessaan, sanoko: "Jumala minua kiusaa"; sillä Jumala ei ole pahan kiusattavissa, eikä hän ketään kiusaa" (Jaak. 1:13).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti