20190624

24.6.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut Kuusjärven Timo, Markus, Johannekselle, Kurjen Juhalle, Porkan Juhalle, Oittisen Jukalle ja Suopajärven Jannelle.

Tulin nukkuneeksi pitkään - Marja-Leena ei niin pitkään. 28. astetta lämmintä noustessani.

Aamupalaa ja kahvia. Luin Psalmien kirjaa. 

Daniel tuli meille leikkaamaan nurmikkoa. Emiliakin hetken kuluttua samaan hommaan. Hyvin se tapahtui.

Kävin verikokeessa tk:ssa puolenpäivän jälkeen.

M-L kävi kylällä kauppa-asioilla.

Ruokaa ja kahvia

Kävin Rantalan Jussin kanssa monistamassa Rintamaposteja. Kiitos Jussille! Samalla reissulla jakelin niitä niille "rintamalaisille", postilaatikoihin ja -luukkuihin, jotka asuvat sopivan matkan päässä.

Laittelin kotona Rintamaposteja kuoriin. 

Kävin viemässä Rintamapostit postiin. Samalla reissulla tein 8 km kävelylenkin - ja vähän venyttelin - urheilukentällä. Lämmintä ja aurinkoista. kentällä oli samaan aikaan menossa jalkapallo-otteluita. Daniel oli myös pelaamassa Saarijärven joukkueessa. Siinä samalla sai vilkuilla peliä. Äiti ja sisko - Danielin - olivat seuraamassa peliä katsomossa.

Iltapalaa ja teetä.

Tänään on Helsingissä alkanut Pride-viikko, joka huipentuu pride-kulkueeseen. Kirkkokin siellä mukana jollakin tavalla. Pelastus ja evankeliumi kuuluu kaikille ihmisille, mutta se, minkä Jumalan Sana sanoo synniksi, on syntiä. Pride-sana tarkoittaa ylpeyttä. Tämä on ylpeyttä Jumalaa kohtaan. Jumala tuomitsee aina synnin, mutta armahtaa syntisen ihmisen, joka nöyrtyy tunnustamaan syntinsä. Herra armahtakoon Suomen kansaa!

Siunausta!

Ps. "Mutta mikä minulle oli voitto, sen minä olen Kristuksen tähden lukenut tappioksi" (Fil. 3:7).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti