20190614

14.6.

Ylösnousu oli ei-myöhäinen. Lämmintä silloin 13.5 astetta. Aamupalaa ja kahvia. Luin Psalmien kirjaa. Marja-Leena luki hartauskirjasta kohdan tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

9.30:ksi haimme Emilian ja Danielin leirikamoineen kyytiin ja ajelimme Uuraisten helluntaiseurakunnan leirikeskukseen, jossa on seurakuntamme lastenleiri. Emilia on siellä isosena - ensimmäistä kertaa. M-L:lla oli runsaasti leipomuksia vietävänä leirin muonitukseen.

Koska olimme jo aika lähellä Höytiää, niin ajelimme "Timoille." Pia, Milena ja Minja olivat kotosalla. Joimme kahvit. Olimme M-L:n kanssa ulkona Milenan ja Minjan kanssa. Milena viilettää pyörällään jo ilman apupyöriä.

Menimme yhdessä - Pia, Milena, M-L ja minä Uuraisille pizzeriaan, jossa Pia tarjosi meille maistuvat syötävät - minulle ja M-L:lle kebab-salaatit ja itselleen ja Milenalle pizzaa. Minja veteli autossa unia sillä aikaa. Kiitos hyvistä tarjoiluista.

Tultuamme kotiin loikoilimme jonkin aikaa - sitä ennen tuli vanhaa kahvia mikrossa lämmiteltyä.

Juuri kun olimme pihassa lähtemässä lenkille, tuli pihaamme evankelistahenkinen seurakuntalainen. Hän halusi meidän lähteä katsomaan ostamaansa telttaa, jonka oli pystyttänyt pihalleen. Niinpä menimme hänen kyydissään. Siinä on tarkoituksena pitää mm. hengellisiä tilaisuuksia. Minuakin pyysi sinne puhumaan. mielelläänhän sitä. Hyvä, että on sellaisia uskovaisia ihmisiä, joiden sydämessä palaa halu olla voittamassa ihmisiä Jeesukselle. Pääsimme hänen kyydissään poiskinpäin. Jäimme suoraan lenkille.

Teimme tunnin rauhallisen kävelylenkin kirjapainonmäen maastoihin - tiellä ja metsässä.

Kahvit ryypättyäni menin urheilukentälle 5.5 km kävelylenkille. Siellä oli Cooper-testi. En kuitenkaan osallistunut.

Palattuani kotiin iltapalaa ja teetä.

"Monilla sairailla on aina ollut suuri kysymys tämä: - Tahtooko Jumala parantaa minut?

Kukaan ei varmaan osaisi arvata, miten monesti olen kuluneen vuoden aikana kuullut, kun ihmiset rukousjonoissa ovat menneet ohitseni: - Jos se on Jumalan tahto, jos se on Jumalan tahto, jos se on Jumalan tahto.

Välistä minä olen sanonut, että minä tempaan tuon jos-sanan pois ja poljen jalkoihini. Ja kun olen näin tehnyt, tuo ihminen on alkanut kiittää herraa ja Jumalan voima on langennut siinä silmänräpäyksessä hänen ylleen" (Niilo Yli-Vainio, Voiman salaisuus, RV Ristin Voitto 1978, s. 103).

Siunausta!

Ps. "Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat.... He panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi... Mutta he lähtivät ja saarnasivat kaikkialla, ja Herra vaikutti heidän kanssansa ja vahvisti sanan sitä seuraavien merkkien kautta" (Mark. 16: 18, 20).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti