20190602

2.9.

Niinpä se lähti kesäkuu soljumaan eteenpäin - samoin kuudesvuosikymmen eilen kultahääpäiväänsä viettäneellä avioparilla, nimeltä Marra ja Jokke, eli Marja-Leena ja Jouko. Päätepisteen tietää vain kaikkivaltias Jumala. Luotamme Hänen apuunsa ja johdatukseensa tästä eteenkinpäin. Kiitollisia olemme kuitenkin yhteisistä vuosikymmenistä tähän asti. 

Kiittelemme vielä tässä Heimoa ja Arjaa, Pirjoa ja Karia - veljeni ja siskoni aviopuolisoineen - kookkaasta "pyöreämäisestä", ulkoriippukukasta, joka on valkoisenaan pieniä kukkia! Ojensivat sen meille eilen kultahääpäivän kunniaksi. Kukan nimi on Lobelia.

Kiitokset myös Teron, Terhi-Marjan ja Timon perhekunnille illalliskortista meille, Harmooni-nimiseen ravintolaan!

Laitankin tähän yhteiskuvan eilen ylioppilaaksituloa juhlineesta lapsenlapsestamme, Milkasta, kultahääpäiväänsä viettävän mummin ja vaarin kanssa.Sattuivat nuo molemmat "viettämiset" mukavasti samalle päivälle.



Sunnuntaitahan sitä elämme. Olohuoneemme - vuokra-asuntomme - lattialla olivat nukkumassa Tero ja Mari. Eelis, Nooa ja serkkupoikansa, Daniel, vetelivät unia yhdessä "kammarissa." Otin aamupalaa ja kahvia, sekä luin ilmestyskirjaa. Toiset sitten myöhemmin. Menin 10:ksi Rukoushetkeen helluntairukoushuoneelle. Taisiko 8 henkeä olla paikalla. Kävin Salmeakin tavoittamassa mukaan. Oli yskässä, eikä lähtenyt kokoukseen.

11 alkoi Ehtoollisjuhla yläkerrassa. M-L tuli Teron, marin, Eeliksen, Nooan ja Danielin kanssa siihen. Vesa Rautasaari johti tilaisuuden ja myös puhui saamansa sanan pohjalta. Hän pyysi minuakin "pönttöön" kertomaan Rukous- ja paastolauantaista, joka on ensi lauantaina. Laitan tas siitäkin tähän kutsun.


Minä uskon, että mitä enemmän on sydämestään Jumalan puoleen sydämen rukouksessa kääntyneitä ihmisiä, sitä suurempi siunaus tulee - ja mikä merkitys rukouksella onkaan jokaisen henkilökohtaiseen elämään ja sen elävyyteen. Tullaan rukoilemaan! Jopa paastotaan! 

Danielkin oli toisena keräämässä rahalahjaa, kolehtia. En huomannut oliko isä-Denis toisena. On hyvä asia kun nuorena jo joihinkin tehtäviin voi sallistua seurakunnassa.

Ehtoolliskokouksessa lauloi seurakuntakuoro. Paavo Järvinen piti saarnan. Osallistuimme ehtoolliseen.

Kokouksen jälkeen oli alakerrassa lähetyslounas kahveineen - thai-lounas - jonka seurakuntamme thai-sisaret olivat valmistaneet. Se oli hyvää.

Tero, Mari, Eelis ja Nooa lähtivät suoraan lounaan jälkeen kotia kohti.

Pian kotiintulon jälkeen menin 3 km juoksuhissuttelulenkille Mannilan pururadalle. Sieltä suoraan urheilukentälle, jossa tallailin 3.2 km. Danielkin sinne saapui - äiti toi - nappiskengät jalassaan jalkapalloharjoituksiin. Halusi aloittaa uudelleen jalkapallon pelaamisen.

Loikoilin, samalla Patmosta kuunnellen. Uneenhan se välillä "ryyppäili." M-L:kin oli "lepotilassa" tullessani lenkiltä.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Aseta itsesi kaikessa hyvien tekojen esikuvaksi..." (Tiit. 2:7a).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti