20190610

10.6.

Eiliten minun piti lähetellä nimipäiväonnitteluja Mannin Ensiolle, mutta unohtui. Siispä nyt tässä! Tänään lähtee nimipäiväonnittelut täältä meiltäpäin Linnarannan Sepolle, Nyrösen Sepolle ja muille Sepoille!

24.2 astetta noustessani uuteen päivään. Marja-Leena nousi aiemmin. Pilvistä, mutta aurinko paistoi. Tuuleskeli.

Aamupalaa ja kahvia. 

Daniel polkaisi pyörällä meille. Aamupalaa siinä vähän otteli.

Luin Ilmestyskirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Käväisin Mannilan pururadalla 3 km "juoksuhissuttelulenkillä" - palauttelua eilisestä. Kun tulin paikalle oli juuri eräs mies saanut kierroksen päätökseen ja istuskeli penkillä. Jutustellessani hänen kanssaan sain puhua hänen kanssaan hengellisistä asioista ja todistaa. Avoin kohtaaminen. Olen tämänkin miehen nähnyt useammankin kerran ja tervehtinyt, mutta aiemmin ei ole tullut tilannetta, jossa olisi voinut puhua.

Ruokaa ja kahvia.

Kirjan lukemista, loikomista ja Patmoksen kuuntelua.

Kävin "Terheillä". Asuntovaunua - lentävää "leppäkerttua" - olivat siellä pesemässä. Kahvit juotuamme vahasimme kerttua Terhi-Marjan, Deniksen ja Emilian kanssa. Daniel tuli uimasta.

Patmosta.

Iltapalaa ja teetä.

"Miten selvä ja yksinkertainen onkaan tie silloin, kunPyhä Henki saa ohjata. Ollaan rukouksessa ja paastossa seurakunnan kanssa. Hengen voitelu laskeutuu seurakunnan ylle..." (Niilo Yli-Vainio,  Voiman salaisuus, RV Ristin Voitto 1978, s. 89).

Siunausta!

Ps. "Hyvän Henkesi sinä annoit heitä opettamaan" (Neh. 9:20).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti