20170403

3.4.

2.0 lämpimällä noustessani. Marja-Leena kävi viemässä Danielin ja Emilian kouluun. Tuli kuva Terolta, jossa Eelis oli lähdössä toisten koululaisten kanssa retkelle "Enklantiin". Niinhän sitä nykyään. Eihän sitä ennen.
Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Luukkaan evankeliumia. M-L luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävimme M-L:n kanssa kylällä - täyttämässä "kuntalaisen velvollisuutta" kuntavaaleissa, apteekissa ja kaupassa.

13 maissa hain Emilian ja Danielin koulusta meille.

Söimme.

Kävin hiihtämässä Kusiaismäessä 35 km. 2 astetta plussalla, latu harmaa ja vetinen, mutta kova. Harmaa sää, lumiakin viskeli. Hetken koetti aurinko tulla esiin, mutta epäonnistui.

Iltapalaa ja teetä.

Tein SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman Rintamapostin nro 9. Lähettelin samantien sen niille, joille se menee s-postilla. Huomenna paperiversiot postiin.

"Ajallinen elämämme lentää kuin ilmassa kiitävä pääskynen. Ennen kuin huomaatkaan, ajallinen elämäsi on lopussa. Ehkä koetat kauhistuneena käpertyä siihen kiinni niinkuin jyrkkään vuorenseinämään.

Mutta kaikki on turhaan. Tämä elämä lakastuu, pakenee kuin varjo ja kiitää lintuna pois.

Onko sinulla toista elämää? Se elämä on iankaikkinen elämä.

Mitä on iankaikkinen elämä?

Jeesus sanoi (Joh. 11:25-26): Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut. Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole" " (Tapio Nousiainen, Yksi ainoa elämä, Päivä Oy 2011, s. 17, 18).

Siunausta!

Ps. "Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole" (Joh. 11:26).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti