20170407

7.4.

4.3. astetta lämmintä noustessani. Marja-Leena kävi viemässä Emilian ja danielin kouluun. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Luukkaan evankeliumia. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä monenlaisten esirukousaiheiden puolesta.

11:ksi menin helluntairukoushuoneelle Päivärukoushetkeen - kolme rukoilijaa.

Palattuani rukoushetkestä hain samalla reissulla Danielin 12 aikaan koulusta meille.

Juotuani kupposen kahvia menin sirkkelöimaan rankoja "Terhien" pihaan.

13 hain Emilian meille koulusta. 

Syötyäni menin jatkamaan rankahommia.

Lopetettuani rangansahauksen menin Kusiaismäkeen hiihtämään 21 km. Ennen 19.30 palasin pois. Lopettaessani oli n. 3 astetta lämmintä - päivällä oli lämpimämpää.

Laitoin tulen takkaan.

Iltapalaa ja teetä.

"Entä vedenpaisumus? Englantilainen muinaistieteilija Leonard Woolley alkoi 1920-luvulla toimittaa kaivauksia Aabrahamin kotikaupungin Kaldean Uurin paikkeilla. Tunkeutuessaan järjestelmällisesti yhä suurempiin syvyyksiin hän löysi hautojen alta - 12 metriä maanpinnasta - puoli kolmatta metriä paksun puhtaan savikerroksen. Tulvan, joka oli jättänyt moisen savikerroksen, oli täytynyt tulla mereltä ja "kaikista taivaan ikkunoista". Luepa tulvan kuvaus 1 Moos. kirjan 7 luvusta. Woolley osoitti, että myös vedenpaisumus oli historiallinen tosiasia" (Sulo Karpio, Viisasten kivi, Ohjeita nuorille, jotka etsivät aarteita, Kuva ja sana 1956, s. 59, 60).

Siunausta!

Ps. "Ja sitä minä rukoilen, että teidän rakkautenne tulisi yhä runsaammaksi tiedossa ja kaikessa käsittämisessä, voidaksenne tutkia, mikä parasta on, että te Kristuksen päivään saakka olisitte puhtaat, ettekä kenellekään loukkaukseksi." 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti