20180513

13.5.

Hyvää Äitienpäivää kaikille äideille - kaikkein eniten meidän lastemme äidille, rakkalle vaimolleni, sekä perhekuntamme nuoremmille äideille! Olen kiitollinen Jumalalle myös edesmenneestä omasta äidistäni! Äiti on aina äiti.

Nousimme sopivaan aikaan uuteen päivään - siihen toukokuun toiseen sunnuntaihin. Hiukan myöhemmin sen jälkeen oli auringon puolella 26 astetta lämmintä. taivas oli sininen. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Hesekielin kirjaa.

10:ksi menimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle Rukoushetkeen. Salmen haimme matkalla mukaan. 3 rukoilijaa.

11 alkoi yläkerrassa äitienpäiväjuhla. Mika ja Ann-Niina Turunen pitivät saarnan yhdessä. Mielenkiintoinen ja koskettava. Jussi Rautanen ja Maju Aho jotelivat lauluihin. Lähetysinfoa myös kuulimme Inkeri Riihiseltä, joka johti myös rukoukseen lähetystyön puolesta. Äidit saivat Orvokin - pienessä ruukussa.

Tilaisuuden loputtua nautimme alakerrassa täytekakkukahvit, josta sai antaa rahaa remonttirahastoon.

Kävimme kotona kääntymässä M-L:n kanssa ja ajelimme Hirvaskankaan ABC:lle muun "rahvaan" kanssa syömään Äitienpäivälounmaan. Runsaasti oli rahvasta. Syötyämme ja juotuamme täytekakkukahvit ajelimme takaisin kotiin. Torkuimme hetken palattuamme.

Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Daniel saapuivat kukan ja muiden onnittelujen kanssa onnittelemaan äitiä. Niinpä keittiön pöydällä on nyt kolme kaunista ruukkukukkaa lapsilta ja heidän perheiltään - plus vaatimattomampi kukka minulta. Joimme kahvit. Daniel, Emilia ja Terhi-Marja tulivat suoraan ongelta meille. Eilen kävi Daniel etsimässä täältä matoja.

Kävin lenkillä aurinkoisella urheilukentällä. Danielin hain mukaan. Hän käveli kanssani - ja välillä juosta pinkaisi - 4.4 km. Emiliakin polkaisi sinne pyörällään ja kiersi radan muutaman kerran. Kotiinpäin lähtivät ennen minua Daniel kävellen ja Emilia pyörällä. Tein 10 km rauhallisen kävelylenkin - 600 m siitä vähän hölköttelin. Palatessani näytti autonmittari 27 astetta. 

Iltapalaa ja teetä.

Vihreys on lisääntynyt suorastaan huimalla vauhdilla. kouvunlehdet isonneet miltei silmissä - tai tyarkemmin sanottuna oksissa.

Siunausta!

Ps. "Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta kristukselta" (Filem. 1:3).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti